Bcentral
Image default
Business / Directories

Je oude iPhone verkopen

Je hebt ergens nog een oude iPhone liggen, die je eigenlijk al niet meer gebruikt. Misschien is je iPhone nog in prima staat, misschien lijkt het al bijna niet meer op een iPhone. Het liefst wil je die iPhone eigenlijk verkopen, maar je hebt geen zin in veel gedoe. Er zijn zoveel iPhones op de markt dat je er bijna geen geld voor krijgt via particulieren. Waarom moeilijk doen als je ook gemakkelijk je iPhone kunt verkopen via een recycle website? Wat voor iPhone je ook hebt en in welke staat je iPhone zich ook bevindt, je kunt vrijwel altijd je iPhone verkopen.

Waarom willen deze recycle websites mijn iPhone hebben?

Tegenwoordig zijn er enorm veel iPhones op de markt, waardoor er dus ook veel mensen zijn die een kapotte iPhone hebben. Doordat jij jouw iPhone verkoopt komen er weer onderdelen op de markt, die gebruikt kunnen worden voor het repareren van andermans iPhone 5 verkopen. Zelfs een kapotte iPhone kan nog gebruikt worden voor onderdelen. Heb jij een iPhone die nog helemaal in orde is? Dan kan het ook gebeuren dat jouw iPhone weer op de markt komt. In ieder geval zorg je ervoor dat jouw iPhone niet op de vuilnisbelt terecht komt, wat uiteraard weer goed is voor het milieu.

Hoe werkt het verkopen van mijn iPhone?

Het is heel gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Je meldt je telefoon aan via één van de recycle websites, waar je wat gegevens ingevuld over jouw iPhone 5s verkopen. Je geeft aan welke iPhone je hebt en wat voor schades erop zitten. Zodra je dat gedaan hebt is het alleen nog maar een kwestie van je iPhone opsturen. Je iPhone zal gecontroleerd worden en zodra alle gegevens kloppen krijg jij het geld zo snel mogelijk op je rekening gestort. Altijd een eerlijke prijs voor je iPhone. Wacht niet langer en verkoop je iPhone vandaag nog.

http://www.oudetelefoonverkopen24.nl/