Bcentral
Image default
Business / Directories

Altijd en overal muziek luisteren

Iedereen luistert wel muziek. Muziek kan heel rustgevend zijn of juist motivatie geven. Muziek kan je luisteren bij bijna elke gelegenheid. In de bus, lopend, op het werk, tijdens het sporten en ga zo maar door. Je kan op een heleboel manieren muziek luisteren, maar welke manieren zijn dat? En hoe werken deze manieren? Ik zal in deze blog een aantal manieren geven van hoe je muziek kunt luisteren en hoe dit in zijn werk gaat.

Radio Guide
Je kan tegenwoordig makkelijk en snel muziek luisteren via radioguide. Dit is een online internet radio platform waar je duizenden radio’s kan beluisteren. Van bekend tot onbekend er is echt voor ieder wat wils. Elk muziek genre kan je er vinden van hardcore tot pop.

Om radioguide te gebruiken ga je naar de website en ga je opzoek naar je favoriete radio station. Wanneer je deze gevonden hebt, klik je simpelweg op het logo van het station en deze begint meteen af te spelen. Het voordeel hiervan ter aanzien van een ouderwetse radio is dat je altijd en overal gemakkelijk gratis muziek kan luisteren. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een goede internet verbinding en je bent ready to go.

Nog een plus puntje van radio guide is dat als je nu zelf je eigen muziek wil promoten je je eigen radio station kan maken en kan plaatsen gratis en voor niks op radioguide.

Spotify
Spotify is ook een platform waar je met een goede internetverbinding altijd en overal muziek kan luisteren. Hier kan je duizenden nummers vinden jouw muziek zit er dus sowieso tussen. Het grote voordeel van Spotify is dat je eigen muziek lijsten kan maken en dat je andere lijsten kan afspelen van jouw favoriete muziek. Zo heb je met 1 zoekopdracht gelijk een hele ijst vol met jouw muzieksoort, uren aan luister plezier.

http://radioguide.fm