Bcentral
Image default
Business / Directories

Beveiligingen Groenwegen

Beveiligingen groenewegen

Bent u ook zo trots op uw bedrijf? Voelt u zich dan niet op uw gemak, als er kans is op inbraakgevaar? Het kan zijn dat u zich dan meer op uw gemak voelt met een inbraakalarm. Groenewegen begon als elektronisch service bureau dat gevestigd is in delft. De vraag van klanten kwam steeds meer om een specialistisch bedrijfsonderdeel op te zetten. In 2005 heeft Groenewegen aan deze vraag voldaan en zo ontstond in 2005 Groenewegen beveiligingen. Groenewegen is gespecialiseerd in elektrotechniek, beveiligingen en Telecom. Door deze drie takken te gebruiken, zijn zij hierin meer gespecialiseerd geworden. Hierdoor is het ook mogelijk geworden om met verschillende bedrijven een partner te worden zoals: Panasonic, Ziggo Zakelijk, Honeywell en de ANWB.

Bedrijfsbeveiliging

Heeft u een bedrijf en wilt u de continuïteit goed behouden? Dan kan het belangrijk zijn om een goede  bedrijfsbeveiliging te hebben. Groenewegen maakt bedrijfsbeveiligingen op maat om ervoor te zorgen dat uw systeem werkt, zoals u dat graag ziet en zodat het effectief is. Bij het effectief gebruiken van een goede bedrijfsbeveiliging stelt Groenewegen een risicoklasse vast aan uw bedrijf. Dit wordt opgenomen in het beveiligingsplan dat Groenewegen voor u opstelt. Door deze risicoklasse vast te stellen, kunt u zichzelf op de juiste manier verzekeren tegen inbraak. Groenewegen maakt voor de beveiliging van uw pand gebruik van een meldkamer. Het is belangrijk dat er snel op een alarmmelding professioneel gereageerd wordt. Bij de meldkamer wordt 24 uur per dag over uw eigendommen gewaakt om inbraak te voorkomen.  

Ervaring

Tot slot is Groenewegen al sinds 1981 actief in de beveiligingsbranche en hebben dus al de nodige ervaring om u goed op weg te helpen. Groenewegen gebruikt uitsluitend A-merken om uw bedrijf zo goed mogelijk te beveiligen. Ze denken graag met u mee over hoe ze de beveiliging gaan realiseren en komen het zelf onderhouden en installeren. Uw probleem is dan ook hun uitdaging.

http://www.groenewegendelft.nl/