Bcentral
Image default
Business / Directories

Manieren om je tanden (niet) effectief te bleken

Veel mensen verwachten dat het bleken van je tanden schadelijk is voor je gebit. Dit kan zeker het geval zijn, maar dan moet er wel gebruik gemaakt worden van de stof peroxide. Echter, Witgebit Nederland voorkomt gebruik van deze stof en gaat met natuurlijke oliën te werk voor een natuurlijk, wit gebit. Plan daarom een afspraak Tanden bleken Rotterdam of Tanden bleken Amsterdam bij Witgebit Nederland. Andere methodes om tanden te bleken kunnen schadelijk of juist niet-effectief zijn. Om die reden zetten we hier de verschillende, andere methodes voor jou op een rijtje.

Allereerst bestaat er een tandpasta die je witte tanden belooft. De bleektandpasta zal ervoor zorgen dat je binnen de kortste keren een stralend witte lach zal hebben, maar niets blijkt minder waar te zijn. De reclames zullen dan wel wat anders laten zien, maar het resultaat zal in alle gevallen tegenvallen. Kies daarom liever voor een bleeklamp in combinatie met bleekgel. Deze bleekgel kan peroxide bevatten, maar er bestaan ook non-peroxidebleekgellen. Omdat deze gel geen één tand zal overslaan, blijkt het een zeer effectieve methode te zijn om je tanden op een mooie manier te bleken. De bleeklamp zal vervolgens zijn werk doen, waarna je binnen een paar uur al resultaat boekt! In whitestrips blijkt ook peroxide te zitten, maar deze methode is aanzienlijk minder effectief dan de bleeklamp en bleekgel. Dit komt, doordat de whitestrips een grotere kans hebben om tanden over te slaan. Bovendien moet je de kuur gemiddeld zeven tot tien dagen volhouden, waardoor de mogelijkheid bestaat om het een dag over te slaan. Hiermee boek je dus geen resultaat. Een vierde manier is de tandenbleekpen. Deze pen bevat bleekgel, die opnieuw over peroxide beschikt. Bepaal dus zelf of je het verstandig vindt om hiermee aan de slag te gaan.

Aarzel jij nog over het bleken van je tanden? Dan raadt Witgebit Nederland aan om te kiezen voor de bleeklamp met bleekgel, omdat deze methode het meest effectief is gebleken.

https://witgebitnederland.nl/