Bcentral
Image default
Business / Directories

Je kostbaarheden beschermen

Inbrekers ze zijn altijd op de loer om kostbaarheden te stelen. Je wil natuurlijk niet dat er bij jou wordt ingebroken en dat jouw kostbaarheden worden gestolen. Je kan het inbrekers wel lastiger maken of zelfs helemaal voorkomen dat ze bij jou gaan inbreken. Ik zal in deze blog een aantal voorbeelden geven van manieren om inbraak te voorkomen en je kostbaarheden veilig te stellen.

Alarm
Je kan inbraak voorkomen of op tijd kunnen ingrijpen bij een inbraak door een inbraakalarm te installeren. Je hebt verschillende soorten alarmen met verschillende functies. Zo heb je bijvoorbeeld een rookmelder die gaat af als er rook in je huis is. Je hebt ook nog drukalarmen die afgaan als je ruit wordt gebroken. En je hebt natuurlijk ook een infrarood alarm die afgaat als iemand er langs loopt. Op deze manieren weet je het gelijk als er iemand probeert in te breken. Je krijgt namelijk een melding en je kan meteen de politie inschakelen. Een alarminstallatie is goede manier om inbraak te voorkomen en of te verhelpen.

Kluis
Een tweede goede manier om je kostbaarheden veilig te stellen is door de aanschaf van een kluis. Een kluis is zeer moeilijk open te breken. Als je al je kostbare spullen in de kluis legt dan kan je ervoor zorgen dat dieven hier niet bij kunnen. Ze krijgen naar alle waarschijnlijkheid de kluis met geen mogelijkheid open.

Waakhonden
Nog wel een van de beste en meest effectieve manieren om je kostbaarheden veilig te stellen, is om waakhonden te nemen. Als inbrekers deze honden zien denken ze wel twee keer na voordat ze gaan inbreken. Als ze dan toch besluiten een poging te wagen, zullen deze honden heel hard blaffen en zelfs gaan bijten. Niet echt een pretje dus! De kans dat ze dan nog iets kunnen stelen is niet zo groot.

http://groenewegendelft.nl