Bcentral
Image default
Business / Directories

Zelf je huis verkopen met Zelfwoonhuisverkopen

Binnenkort ga je emigreren naar een ander land, je vindt je huidige hypotheek te hoog, je hebt besloten om te gaan samenwonen met partner of je hebt een woning geërfd. Wat hebben deze dingen met elkaar gemeen, hoor ik je nu denken? In elk van deze gevallen is er reden om de eigen woning verkopen en in sommige gevallen het liefst zo snel mogelijk. Echter, de je huis verkopen op de huidige woningmarkt is een vak apart geworden, waarbij de tussenkomst van een makelaar haast niet meer weg te denken is. Desondanks is dit lang niet altijd een verstandige keuze, al weten velen niet hoe het anders moet. Gelukkig ben je bij Zelfwoonhuisverkopen belandt, want wij kunnen jou helpen bij het bewerkstelligen van een snelle verkoop van je woning tegen een marktconforme prijs.

Hoe gaat Zelfwoonhuisverkopen te werk en wat zijn de voordelen?

Zelfwoonhuisverkopen helpt jou om je huis direct verkopen te kunnen door jouw huidige situatie te bespreken, de woning te bekijken en te taxeren en tot slot een bod uit te brengen. Echter, waarom zou je niet gewoon kiezen voor een makelaar? Eén van de belangrijkste redenen om in zee te gaan met Zelfwoonhuisverkopen in plaats van met een makelaar is omdat wij geen makelaarskosten in rekening brengen en jou niet om de tuin zullen leiden middels kleine lettertjes. De prijs die tot stand komt, zal namelijk te allen tijde marktconform zijn. Daarnaast kunnen we regelen dat je het huis verkoopt en daarna terug huurt, wanneer je je huidige hypotheek niet meer kunt betalen. Zo word je dus de huurder van je eigen huis.

Kom met ons in contact

Ben jij geïnteresseerd in de manier waarop Zelfwoonhuisverkopen te werk gaat en zou je graag meer willen weten over dat wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om jouw situatie te bespreken!

https://www.economy.nl/