Bcentral
Image default
Business / Directories

Acupunctuur in Ede heeft mij geholpen!

Ik heb laatst een Acupunctuur praktijk bezocht in de omgeving van Ede. Zelf merkte ik dat ik de laatste tijd veel klachten had met me lichaam maar ook psychologisch. Ik had veel stress over mijn werk en ik kon dat niet goed onder controle houden wat ik ook deed. Mijn vrienden zagen hoe het steeds slechter met mij ging, dus stelde iemand van mijn vriendenkring voor om eens iets te proberen waardoor het minder werd. Hierdoor kwam ik bij Acupunctuur.

Een intakegesprek bij de Acupunctuur praktijk in Ede

Toen ik wist wat Acupunctuur ongeveer was, ging ik in de omgeving van Ede zoeken naar z’n praktijk die mij kon helpen. Wat ik over acupunctuur weet is dat het een onderdeel is van een chinese geneeswijze die op een natuurlijke manier wordt toegepast. Dit klonk voor mij interessant en wil een praktijk ervan bezoeken. Al snel kwam ik een praktijk tegen in Ede die ook aan intakegesprekken deed. Hierdoor konden ze kijken of het wel geschikt is voor de persoon. Ik schreef mezelf in voor het intakegesprek en ik kon binnen een paar dagen al een afspraak bij hun maken. Op de dag van het intakegesprek, ging ik naar de praktijk en ontmoeten ik de eigenaar van de praktijk. Ze was heel vriendelijk en wist echt alles over acupunctuur. Nadat we even hadden gepraat over mijn klachten en of ik een geschikte patiënt zou zijn, was het snel duidelijk deze behandelingen goed voor mij zouden zijn.

Behandelingen

Na ons gesprek, begonnen we meteen met plannen van de eerste behandeling. Deze zou een week later zijn en ik vond het super spannend. De eerste keer dat ik daar lag om behandeld te worden, was ik erg nerveus en ook gefascineerd hoe ze het deden. Het deed ook een klein beetje pijn, maar das niet gek met naalden. Na de behandeling voelde ik me meteen beter en hadden we nog meer behandelingen ingepland voor mij. We zijn nu twee maanden verder en ik voel me super fit! Mijn klachten zijn bijna helemaal verdwenen, dankzij Acupunctuur.

Meer weten over Acupunctuur in de omgeving van Ede? Bekijk dan de website voor meer informatie.