Bcentral
Image default
Business / Directories

Een plotter voor grootformaat print- en scanoplossingen

Een plotter is een superhandig apparaat als u werkzaam bent voor de overheid, in de bouw- of industriesector, in archieven of bibliotheken en in de grafische wereld. Met een plotter kunnen namelijk zeer grote figuren afgedrukt worden, maar kunnen ook gebruikt worden voor het afdrukken van lijntekeningen en technische tekeningen. Een ander bijkomend voordeel is dat deze plotters ook nog eens het allergrootste papierformaat kunnen bedrukken, namelijk A0. Een plotter is dus absoluut een waardevol product om aan te schaffen. Met het uitgebreide assortiment van Repromat is er voor iedereen een product op maat.

De beste plotters en goede service vindt u alleen bij Repromat!

Voor de beste plotters kunt u het beste een kijkje nemen bij Repromat. Repromat is niet voor niets de specialist in grootformaat print- en scanoplossingen. Voor iedere sector hebben wij een plotter in huis die heldere afdrukken maakt. Van latex printers tot grootformaat printers tot scanapparatuur, wij hebben het allemaal in huis. En dat allemaal tegen goed betaalbare prijzen. Wilt u graag de plotter in actie zien voordat u hem aanschaft. Maak een afspraak en bekijk onze demonstratie in onze showroom. Wij geven een uitgebreide uitleg over de voor- en nadelen van deze plotter en laten hem in actie zien. Zo bent u ervan verzekert dat wij u geen troep aansmeren, maar alleen maar kwaliteit. Een plotter van repromat is absoluut een investering voor de langere termijn. En geen zorg, mocht er een probleem optreden met de plotter dan weet ons vakkundige personeel altijd raad. Wij sturen onze storingsdienst langs en die hebben in een mum van tijd het probleem opgelost, zodat u weer kunt afdrukken. Bij ons zult u nooit geen nee krijgen, maar zorgen wij altijd dat het probleem opgelost wordt.

Neem contact op

Met een plotter printer van Repromat bent u verzekert van overzicht, snelheid, on-demand en watervast printen op grootformaat. Daarbovenop kunt u bij ons altijd terecht met al uw vragen. Geen vraag is te gek voor ons. Neem dus gerust contact met ons op. Ons personeel staat u altijd vriendelijk te woord. Bent u al wel zeker over de plotter neem ook dan contact met ons op, zodat wij deze kunnen bestellen en bij u afleveren.