Bcentral
Image default
Business / Directories

Dingen die we anders doen in het buitenland

Gedurende een vakantie zul je een periode verwijderd zijn van bekenden. Vooral in het buitenland is de kans klein dat je iemand uit de buurt tegen zult komen. Hierdoor sluipen Nederlanders in het buitenland vaak langzaam uit hun beschermde schulpje.

Vakanties zijn cruciaal voor de gezondheid. Na een stressvolle periode is het belangrijk om het lichaam de nodige rust te bieden door een reis naar griekenland of een vakantie naar spanje. Toch blijken we op vakantie alle remmen los te gooien en onszelf een geheel nieuw leven in te blazen. We maken keuzes die we in Nederland niet zo snel zouden maken.

Opmerkelijke outfits

In het buitenland is de kans opmerkelijk klein dat we een bekend iemand tegenkomen. Met deze gedachten in het achterhoofd blijkt men opeens minder schaamte te hebben. Die ene kleurrijke, wijde broek waar normaal nooit naar omgekeken wordt, krijgt dan toch maar een plekje in de koffer. Dat die broek onpraktisch is en doorschijnt, laten we achterwege. Op die manier stelt men op vakantie vaak de gekste outfits samen.

Ontbijt voor drie

Thuis zal het ontbijt vaak bestaan uit een simpele boterham met jam of een bakje melk met cornflakes. Zodra de vakantieperiode ingaat, wordt er een enorme twist gemaakt en vinden we dat we optimaal moeten genieten van het aangeboden ontbijt. De heerlijke wafels met chocoladepasta, de spiegeleieren met veel zout en meerdere schaaltjes die gevuld zijn met fruit: niets is te gek. Je wilt uiteraard wel waarde voor je geld!

Andere Nederlanders interessant vinden

Tijdens een tripje in Nederland zul je niet zo snel op een onbekende Nederlander. Toch blijken we daar in het buitenland anders over te denken. Iedere Nederlander is in het buitenland plotseling je beste vriend. De beste restaurants en bars worden uitgewisseld en tripjes worden samen ingepland. Zo blijkt de taal toch nog grote invloed te hebben op de onderlinge band tussen mensen.

http://vakantiearena.nl