Bcentral
Image default
Business / Directories

Regelgeving voor shisha lounges

Er zijn veel horecagelegenheden in Nederland waarin niet gerookt mag worden. Er zijn wel speciale lounges waar je shisha kunt roken. Vaak staan hier veel waterpijpen en kun je er gezellig zitten met een stel vrienden. Voordeel is dat je huis in ieder geval niet zal stinken. En je ouders hoeven niet mee te genieten met je shisha sessies met je vrienden.

Door de regelgeving in Nederland dat je niet mag roken in horecagelegenheden moeten shisha lounges zich ook aan bepaalde regels houden. Het is dus zo dat er eigenlijk niet gerookt mag worden behalve in speciale rookruimtes. Maar om speciale rookruimtes te hebben moet je dus ook plekken hebben waar roken verboden is. Shisha lounges kunnen dus niet hun hele zaak als rookruimte houden en dat is voor hun erg vervelend. De meeste shisha lounges moesten hierdoor een gedeelte van hun zaak veranderen in een niet rook ruimte. Dit pakt hartstikke slecht uit voor ze want hierdoor kunnen er minder groepen tegelijk shisha komen doen. Helaas moet het van de wet.  

Shisha lounges zouden nog iets anders kunnen doen. Voor waterpijp tabak bestaan tabak vervangers zoals herbal tabak. Dit zijn als het ware kleine geursteentjes. Deze steentjes gaan soort dampen bij warmte waardoor er een smaak vrijkomt. Deze steentjes zijn dus geen echt tabak en mogen dus wel gerookt worden in niet rook gelegenheden. Herbal tabak is ook nog eens gezonder ook dus dat is dubbel goed nieuws. Wil je dus wel graag waterpijp roken maar geen tabak gebruiken? Kies dan voor herbal tabak. Herbal tabak bevat dus geen teer en ook geen nicotine. Deze schadelijke stoffen adem je normaal gesproken wel in bij het roken van shisha tabak. Herbal tabak is dus zeker wel gezonder. En je hebt een heel groot assortiment aan smaken dus er zit voor iedereen wel wat lekkers bij.

 

 

http://www.premium-hookahs.nl