Bcentral
Image default
Business / Directories

Koningsdag: toen we nog genoten van mooie festivals

Koningsdag: toen we nog genoten van mooie festivals

Het is weer bijna koningsdag 2021. Hoe gaat het feest er dit jaar uitzien met alle strenge maatregelen die een grote belemmering vormen voor organisatoren van festivals? In de jaren voor 2020 – voor de pandemie dus – ging men massaal de straat op om leuke tweedehandse spullen te verkopen. En voor de jongeren en andere mensen die van het uitgaansleven houden was er altijd een ruim aanbod betreft de festivals. Eén ding is zeker: dit jaar geen festivals om het aantal besmettingen onder controle te krijgen. Gratis radio luisteren samen met je huishouden is  dit jaar dé manier om toch in de feestelijke stemming te komen zonder daar de regels voor te hoeven overtreden. Welk festival mis jij het meest?

 

Kingsland

Op koningsdag is er een groot aanbod van festivals. Kingsland is daarvan het grootste van het land. Festivalganger kunnen dan terecht op het feestterrein in Amsterdam, Groningen,  Rotterdam of Tilburg om uit hun dak te gaan en te genieten van live optredens van bekende artiesten.

 

TIK TAK

Of mis je misschien het grootste elektrische lifestyle concept van Nederland het meest? Voor de mensen die liever uitgaan in de avond, kunnen op koningsnacht terecht bij TIKTAK.  Dit bekende evenement wordt niet alleen op koningsdag georganiseerd. Ook op oud en nieuw zijn de feesten van TIKTAK erg gewild.

 

City moves

De kans dat de jongere generatie het festival van Citymoves in Leiden het meest mist is het grootst. Het is namelijk één van de weinige festivals die ook voor  toegankelijk is zestien- en zeventienjarige. Ook hier treden verschillende bekende artiesten op.

Dit jaar vinden er helaas geen festivals plaats op koningsdag in verband met de maatregelen tegen het Coronavirus. Hopelijk is het in 2022 wel weer mogelijk om eind april te feesten op je favoriete evenement. Voor dit jaar is het beste wat je kunt doen online radio luisteren om toch een beetje in de oranje stemming te komen!

http://www.radio-luisteren.nl/