Bcentral
Image default
Business / Directories

Efficiënte bezoekersregistratie met een digitale receptie

Receptionisten hebben het vaak maar druk met allerlei taken, wanneer jij een bezoek brengt aan de tandarts, de dokter of een andere plek waar een receptionist zich bezighoudt met de dagelijkse administratie en het ontvangen van klanten. Niet voor niets hebben de receptionisten het druk, want zij moeten tussen het ontvangen van klanten door allerlei administratieve werkzaamheden uitvoeren. Het omslachtig registeren van bezoekers op papier draagt dan ook zeker niet bij aan een efficiënte werkwijze voor receptionisten. Om die reden is het ten sterkste aan te raden om gebruik te gaan maken van DigiReceptie! Met de software van DigiReceptie kunnen receptionisten in een handomdraai afspraken inplannen en bezoekers registreren. Daarbij komt dat er geen dubbele afspraken meer in de agenda staan, omdat het systeem nauwkeurig bijhoudt welke afspraken er gepland staan.

DigiReceptie maakt het voor receptionisten mogelijk om hun aandacht volledig te richten op het klantbezoek en de bezoekerservaring. Door de bezoekersregistratie te digitaliseren, is dit efficiënter voor zowel de receptionist als de klant. Via het portaal van DigiReceptie kan er namelijk eenvoudig een afspraak ingepland worden, waarna er een uitnodiging verstuurd wordt naar de klant met alle informatie over de afspraak. Dit gebeurt per mail. Vervolgens kan de klant zich snel en makkelijk aanmelden met een QR-code en kan de bezoeker eenvoudig de voorwaarden ondertekenen, nadat hij of zij deze gelezen heeft. In de huidige omstandigheden is het via DigiReceptie zelfs mogelijk om de coronavragen te doorlopen en te beantwoorden. Zo weet jouw bedrijf ook direct of bezoekers gezond zijn en andere klanten hierdoor geen risico lopen op besmetting. Tot slot krijgt de receptionist(e) een mail en melding dat de afspraak door kan gaan.

Werkt jouw onderneming al met een digitale bezoekersregistratie of geschiedt dit nog via een papieren registratie? Onderneem dan actie en ga aan de slag met het bezoekersregistratiesysteem van DigiReceptie voor een eenvoudige, efficiënte Digitale receptie!

 

https://www.digireceptie.nl/