Bcentral
Image default
Business / Directories

Kunststof producten laten maken

Op zoek naar een bedrijf waar u kunststof producten kunt laten maken? Dan zit u bij SPF Plastics goed. Wij zijn namelijk al ruim 55 jaar gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststoffen, daarnaast zijn we in staat om alle mogelijke vormen te spuitgieten. Wij zijn uw partner voor het spuitgieten van kunststof producten. De producten die wij maken zijn op maat gemaakt, voor iedere branche. Het maakt niet uit of het om halffabricaten of eindproducten gaat, wij kunnen het allemaal van producten die slechts 1 gram wegen, tot producten die wel een kilo per stuk kunnen zijn. We werken met spuitgietmachines die verschillen in sluitkracht, ze gaan van 25 tot en met 300 ton.

Plastic producten laten maken door SPF Plastics

Wij zijn meer dan alleen een organisatie waar andere bedrijven kunststof producten door kunnen laten maken. Wij zijn een partner die veelzijdig is, we kunnen namelijk ook al bij de ontwerpfase ingeschakeld worden. Juist doordat we zo veel ervaring hebben, weten we ook sneller wat wel en wat niet werkt. Daar kunnen wij u in adviseren, om onnodige design fouten te voorkomen. Wij denken zelfs graag mee, van het eerste idee dat u heeft tot de uiteindelijke productie van het product. Doordat wij een breed netwerk hebben met allerlei specialisten, zijn we in staat om flexibel aan iedere vraag van u te kunnen voldoen, van het ontwikkelen van een matrijs voor het product tot het regelen van de logistiek die nodig is om alles voor elkaar te krijgen. Geen vraag is ons te groot!

Een aantal voorbeelden

Een aantal voorbeelden van producten of halffabricaten die wij op dit moment maken zijn beugelbakjes en huidweefsel cassettes voor de medische sector, handvatten voor theekannen en nog veel meer. Voor ieder denkbaar kunststof voorwerp, product of onderdeel kunt u bij ons terecht, en helpen wij u graag met alle vragen, alle problemen en alle kunststof producten. Zou u graag meer informatie willen? Kom dan eens langs op onze website! Daar staat van alles aan handige informatie over onze werkwijze, hoe ons te contacteren en nog veel meer.