Bcentral
Image default
Business / Directories

Wie neemt uw taak over als u weg bent?

De vakantieperiode is weer aangebroken. Een tijd van veel gezelligheid en een hoop leuke daagjes uit. Vaak kiezen gezinnen of stellen ervoor om in deze periode op vakantie te gaan of daagjes uit te gaan.

Bent u een ondernemer? Dan zult u waarschijnlijk ervaren dat dit voor u een stuk lastiger is. Deze periode is vaak enorm druk en u kunt niet zomaar uw bedrijf in de steek laten. U heeft het dus deze tijd eigenlijk juist druk. Toch horen we vaak dat ondernemers in deze periode wel toe zijn aan vrije dagen of vakantie.

Ik zou u adviseren om toch te proberen om een paar dagen weg te gaan met uw gezin. Voor vele taken in uw bedrijf zijn mensen te vinden die deze tijdelijk over kunnen nemen. Meestal kunnen uw werknemers ook zonder u uit de voeten. Het enige probleem is de telefoonservice. U ontvangt waarschijnlijk heel de dag door telefoontjes. Klanten bellen, leveranciers bellen en partners bellen. Het zijn vaak gesprekken die u niet kunt missen. Veel bedrijven nemen daarom een telefoniste aan. Iemand die voor u de telefoon kan opnemen, maar voor zo’n korte periode is dat natuurlijk niet handig. Daarbij is deze telefoniste een vaste kracht en gaat dat u veel kosten. Een oplossing voor uw probleem is een externe telefoonservice. U kunt contact opnemen met een telefoonservice bedrijf en hen vragen naar de mogelijkheden. U kunt alvast wat voor onderzoek doen op Bizziphone.com.

U krijgt bij dit bedrijf een persoonlijke telefoniste. Deze kan tijdelijk of voor een langere tijd uw ‘assistente’ zijn. Zij is een zeer professionele telefoniste en leest zich volledig in in al uw bedrijfsactiviteiten. Hierdoor kan zij uw klanten heel de dag door goed en vriendelijk te woord staan. Zij zal van elk gesprek een samenvatting doormailen. Met een persoonlijke telefoniste blijft u altijd op de hoogte!

http://www.bizziphone.com