Bcentral
Image default
Business / Directories

Een GPS Tracker voor de transportsector

Een bedrijf in de transport heeft het al zwaar zat. Hoge concurrentie vanuit Oost Europa, een groeiende spanning tussen de Europese landen waardoor de open grenzen onder druk komen te staan en de onder druk staande prijzen zijn hier enige voorbeelden van. Gelukkig hoeft niet alles moeilijk te zijn voor de transportsector, zoals bijvoorbeeld het in de gaten houden van de goederen, het personeel of de transportvoertuigen zelf.

Een GPS Tracker was enkele jaren geleden nog een grote luxe die maar weinig bedrijven hadden. Tegenwoordig hebben veel meer bedrijven zo’n gps volgsysteem maar tot kort geleden was het een heel karwei om zo’n systeem te installeren, waren de kosten van een degelijk systeem astronomisch hoog en was het daarnaast ook lang niet altijd mogelijk om een voertuig overal in Europa te volgen: GPS systemen via internet waren er niet en in slechte weersomstandigheden zorgden regelmatig voor storingen met satellieten.

Gelukkig zit de technologie niet stil en bieden bedrijven als www.mygpstracker.nl moderne systemen die gehakt maken van alle vooroordelen en verouderde systemen. Zo zijn ze verbonden met draadloos internet in heel Europa via vaste signalen van de beste telecomproviders waardoor ze overal in Europa, ook tijdens slechte weersomstandigheden, goed te volgen zijn. Ook is het systeem ‘plug and play’ en vereist geen verdere installatie. Maar de klapper op de vuurpijl is toch wel dat het systeem goed betaalbaar is en je als gebruiker ook niet vast zit aan een contract!

Daarnaast zijn er tegenwoordig ook tal van extra mogelijkheden waarbij men gemakkelijk notificaties kan instellen waarbij een melding binnenkomt als de GPS Tracker een bepaald gebied betreed of verlaat en is de locatie van verschillende voertuigen ook gemakkelijk en overzichtelijk te volgen op een mobiele telefoon, waarbij de locaties direct worden weergegeven op een landkaart van hoge kwaliteit.

http://www.mygpstracker.nl/