Bcentral
Image default
Business / Directories

Redenen om een webcam cover te laten bedrukken

Een webcam cover laten bedrukken is in onze tijd een goed idee. Een webcamcover is geschikt om uw eigen privacy te waarborgen. Er zijn verschillende situaties geweest waarin mensen plotseling hun eigen gezicht tegenkwamen op het internet. Hoe kan dat dan?

Bescherming tegen hackers

Hackers kunnen toegang krijgen tot uw camera op uw laptop. Dat kan bijvoorbeeld als uw beveiliging van uw laptop niet goed genoeg is. Hackers kunnen ook via andere wegen toegang krijgen tot uw camera en microfoon. Als u bijvoorbeeld een bijlage opent van een afzender die u niet kent in uw mail kan er malware meekomen. Dit is een virus waardoor een hacker met uw camera mee kan kijken en mee kan luisteren met uw microfoon. Op die manier ziet een hacker bijvoorbeeld wanneer u niet thuis bent en wat voor spullen u in huis heeft staan. U bent dus minder veilig tegen bijvoorbeeld inbraken. Wanneer u echter een cover heeft, kunnen hackers niets zien. Een goed idee dus om er een aan te schaffen!

Een webcam cover laten bedrukken

Een webcam cover laten bedrukken is een goede optie. Wanneer u toch die cover gaat aanschaffen, kunt u hier meteen iets moois van maken of een goede reclame voor uw bedrijf. Onze webcam covers kunt u namelijk laten bedrukken met uw bedrijfslogo! Op die manier bent u beveiligd tegen hackers en heeft u een goede manier om te laten zien bij welk bedrijf u werkt! We hebben diverse soorten webcam covers. Wij kunnen u adviseren welke het best past bij uw wensen. De covers zijn maar 7 millimeter dik. Op die manier geven ze geen problemen met het dichtklappen van uw laptop. We maken ook gebruik van hoge kwaliteit plakstrips om uw cover op uw laptop te plakken. Uw cover zit dus altijd stevig vast, maar is ook zonder schade aan uw laptop goed te verwijderen. 

Hulp bij het bedrukken

Onze designers kunnen u hulp bieden om uw webcam cover te laten bedrukken. Zo helpen wij u bij het maken van een drukklaar bestand. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het ontwerp van het (visite)kaartje wat bij de cover hoort. Hierop kunt u bijvoorbeeld een logo en eventueel nog een slogan of websiteadres laten zetten. Kies daarom voor de nummer 1 webcam cover specialist van Nederland!