Bcentral
Image default
Business / Directories

Dit spuitgietbedrijf heeft ons product verbeterd

Als wij dit spuitgietbedrijf niet hadden gekozen, was ons product niet geworden zoals wij hadden gehoopt. Wij wilden graag een nieuwe glijbaan laten maken door een spuitgietbedrijf voor ons zwembad. De oude die wij nu hebben, gaat niet meer met de tijd mee en is echt toe aan vervangen. Zelf wisten we niet goed hoe we dit idee moesten aanpakken, dus zochten we een bedrijf die dit kon produceren en ons tegelijkertijd kon helpen.

Een spuitgietbedrijf dat verder denkt

Samen hadden we al snel een spuitgietbedrijf gevonden die ons project wilden aannemen. We konden ook meteen terecht om een gesprek te voeren met een van de projectmanagers die eventueel het project zou aannemen. Het gesprek verliep soepel en we zaten allemaal op één lijn. Zij zouden nog het product verder ontwikkelen om daarna daadwerkelijk productie-klaar te maken. Na een tijdje niks te hebben gehoord, werden we wel zenuwachtig over de samenwerking. Totdat ze uiteindelijk belde en vroegen om een keer langs te komen voor eventuele feedback. Toen we het uitgewerkte idee op tafel zagen, konden we niet geloven dat onze glijbaan was. Het was veel professioneler uitgewerkt en alles op de detail gemaakt. We vonden het werkelijk prachtig en gingen akkoord. Daarna zouden we nog een instructie krijgen wat nu de stappen zijn in de volgende fase.

Productie van het product

De volgende fase was de productiefase. Hier zouden we de producten, die nu nog mooi uitgewerkt zijn op papier, tot realisatie worden gebracht. Ze zouden eerst een proefproductie draaien om te kijken of alles verliep zoals de bedoeling was. Hier mochten wij meekijken en het was spectaculair om te zien. Er waren grote machines bezig en dit was ook een bijzondere ervaring. De proefproductie was gelukt en nu zou de productie van start gaan. Nu naar een paar maanden, is de nieuwe glijbaan in volle gang en we zijn er super trots op.

Laat u door ons helpen!

Wilt u ook hulp met het ontwikkelen van producten via een spuitgietbedrijf? Bekijk dan de website van HSV-tmp via www.hsv-tmp.nl voor meer informatie over de diensten die zij u aan kunnen bieden. Bovendien ziet u daar ook wat zij al hebben gemaakt voor bepaalde klanten.