Bcentral
Image default
Business / Directories

Heb je de nieuwe Apple iPhone 6 wel echt nodig?

Je hebt je telefoon kapot laten vallen. Of misschien heb je je telefoon wel per ongeluk in de wc pot laten vallen tijdens het plassen. Een nieuwe telefoon is misschien wel een optie. Maar welke heb je nodig? De nieuwe Apple iPhone 6 is erg populair. Misschien is deze telefoon een optie voor je?. Wij hebben een aantal voordelen en nadelen op een rijtje gezet, om je beslissing te vergemakkelijken.

Apple heeft het namelijk een stuk moeilijker gemaakt om een iPhone the kiezen. Het Amerikaanse bedrijf heeft namelijk besloten om niet één, maar twee nieuwe iPhones geïntroduceerd: de iPhone 6 en de 6 plus. Beide geweldige telefoons. Maar wat is nou precies het verschil met de oude serie iPhones? En als je van plan bent om de nieuwe iPhone te halen, welke van de twee versies moet je dan kiezen? Een lastige keuze. Maar ik ben er voor jullie om wat keuzestress weg te nemen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je helemaal niet op een nieuwe iPhone 6 zit te wachten. De prijzen schieten momenteel door het dak en het ziet ernaar uit dat de prijzen op korte termijn niet gaan dalen. Dit houdt in dat de iPhone 5 en 5c wellicht een aantrekkelijke optie worden. Het probleem is dat het kiezen hierdoor misschien nog moeilijker wordt, aangezien je nu vier telefoons hebt om uit te kiezen. De vele opties die alle telefoons kiezen, maakt het er niet veel makkelijker op.

Reden om een Apple iPhone 6 te kopen

Weet je nog hoe de eerste origineel iPhone eruit zag? Misschien ben je dat oude ding alweer vergeten, maar wij zeker niet. De hoeken van deze telefoon waren half afgerond bij de hoekjes aan de achterkant. Apple besloot om bij de nieuwe serie telefoon weer terug te gaan naar een frame met harde rechte hoeken.

Bij de iPhone 6 en 6s wilden ze weer back to the basics. Beide telefoons lijken veel op de originele frames vergelijkbaar met de oude iPhones, maar dan op een meer holistische manier. Dus als je hunkert naar de nostalgische oude look, dan is dit de kans om een iPhone aan te schaffen. De nieuwe serie iPhones zijn ook een stuk dunner, namelijk .69cm (iPhone 6) en .71cm (iPhone 6c). Dit maakt ze tot de dunste iPhones tot op heden. Samenvattend: als je van rondere hoeken en platte telefoons houdt met vele functies, dan is de nieuwe iPhone 6 of 6s zeker een optie.

http://www.smartphonerepairs.be/