Bcentral
Image default
Business / Directories

Verhuizen naar het buitenland met het verhuisbedrijf uit Groningen

Ik heb dankzij het verhuisbedrijf uit Groningen mijn droom kunnen laten uitkomen. Al vanaf ik tien jaar oud was, wilde ik al naar New York om daar mijn dromen achter na te gaan. Het klinkt echt als een film cliché, maar dat was het niet. Via een andere school mocht ik daar een half jaar meelopen met een theaterschool in Amerika en ik was helemaal enthousiast. Maar mijn spullen moesten wel daarheen verhuisd worden. Maar hoe?

Het kan allemaal bij het verhuisbedrijf uit Groningen

In het begin had ik echt geen idee dat nationale verhuisbedrijven uit Groningen ook iets voor je kunnen betekenen met internationaal verhuizen. Want elk bedrijf waar ik in de omgeving heen ben geweest, kon helaas niks voor mij betekenen. Totdat ik bij Oostland Verhuizingen terecht kwam. Via via ben ik daar terecht gekomen en ze wilden mij dolgraag helpen met het inplannen en regelen van de verhuizing per vliegtuig. Bovendien hielden ze rekening met al mijn afspraken en wat het beste uitkwam voor mij. Dit vond ik echte service, maar ik heb weleens horrorverhalen gehoord over verhuisbedrijven die bepaalde bagage of spullen kwijt waren geraakt tijdens de verhuizing internationaal. Hier was ik nog wel bang, voor maar ik kon ook niet meer terug.

Alles nauwkeurig en netjes overgebracht

We hadden gepland dat mijn ouders hier in Nederland de ingepakte spullen daar zouden laden, terwijl ik al in Amerika zou zitten. Gelukkig konden ze ook nog even langs komen voor dat school begon om rond te touren door het geweldige land. Uiteindelijk waren mijn spullen ook veilig en netjes overgebracht uit Nederland naar Amerika. Ik miste helemaal niks en ik kon mijn droom nu eindelijk achterna gaan. Als is Oostland Verhuizingen niet had gevonden, had ik echt geen idee wat ik moest doen met de verhuizing.

Contact

Wilt u nationaal of internationaal verhuizen zonder u zorgen te maken over alle erge dingen die er kunnen gebeuren met uw spullen? Bekijk dan de website van Oostland Verhuizingen voor meer informatie over hun diverse verhuisdiensten en laat hun het werk doen.

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Groningen? Klik hier.