Bcentral
Image default
Business / Directories

De HP Latex printer was de beste investering ooit!

Mijn bedrijf heeft een geweldige inverstering gedaan, het kopen van een HP Latex printer! Dankzij deze printer kunnen wij veel meer opdrachten printen binnen een paar minuten. Bovendien was de vorige printer, die wij hadden, niet de beste printer ooit. Hij liep altijd vast en op een gegeven moment gaf hij steeds een fout aan die er helemaal niet was. Dus het was sowieso tijd voor een nieuwe printer die ons bedrijf een boost zou geven.

De beste HP Latex printer vinden op het internet

Onze HP Latex printer hadden we gevonden op het internet bij een super bedrijf, maar voor we dat bedrijf hadden gevonden zijn we nog langs geweest bij verschillende andere aanbieders van deze printers. De eerst aanbieder die hadden de printers niet meer omdat ze uitverkocht waren. De tweede aanbieder was erg onvriendelijk tegen ons en het leek erop dat hij ons helemaal niet wilde helpen. En tot slot hadden we de derde aanbieder die helemaal niks wist te vertellen over de HP latex printer. Na een tijdje zoeken raakte iedereen van het bedrijf geïrriteerd en gingen we op het internet verder zoeken, omdat dat gemakkelijker is. Al snel hadden we het bedrijf Repromat gevonden en gingen we daar kijken naar het assortiment van hen en maakte we meteen een afspraak bij hun op kantoor.

Repromat was de goede keuze

Op de dag van de afspraak kregen we een mini rondleiding door de showroom, om nog te kijken naar andere opties voor ons bedrijf. Toch wilden wij heel graag de HP Latex printer hebben. We besproken nog de laatste details over de bestelling en toen was het geregeld! We zouden de printer binnen een paar weken ontvangen op locatie. De dag dat de printer aankwam was iedereen erg enthousiast! We ontvingen de printer en hij werd netjes door de medewerkers van Repromat aangesloten. Daarna kregen we een duidelijke instructie hoe alles werkte en gingen ze weg. We zijn er super blij mee dat we eindelijk deze printer in het bedrijf hebben, dankzij Repromat.

Repromat

Wilt u meer weten over de HP Latex printer en het bedrijf Repromat zelf? Bekijk dan de website van Repromat voor het hele assortiment qua printers en scanners. U kunt daar ook onze contactgegevens vinden om contact met ons op te nemen.