Bcentral
Image default
Business / Directories

Skischoenopmaat.nl is de zaak voor mij

Wat ben ik blij dat ik bij skischoenopmaat.nl mijn gloednieuwe skischoenen heb laten maken. Ik heb namelijk niet normaal grote en brede voeten en elke keer als ik skischoenen ga passen in winkels zitten ze altijd te krap of niet lekker. Met skiën moet je wel goede schoenen hebben, anders kan het zo gebeuren dat je last krijgt van je voeten of nog erger. Ik wilde mijn favoriete winte]rhobby niet opgeven door mijn mega voeten, dus ben ik gaan kijken naar een passende oplossing.

Bij skischoenopmaat.nl heb ik eindelijk iets wat past

Ik ben op het internet gaan zoeken naar websites of bedrijven, zoals skischoenopmaat.nl, die mijn grote voeten probleem kunnen verhelpen. Gelukkig kwam ik snel deze zaak tegen en heb ik meteen een afspraak gemaakt voor een intake. Daar gingen ze mijn voeten analyseren om te kijken hoe ze de skischoen precies konden maken voor mijn voeten zonder dat ik last zou krijgen. Tijdens het intake had ik een aardige man die ook veel van skiën hield en hetzelfde probleem had. We hadden een goed gesprek en vooral over vele details over de skischoen. Wat ik wel en niet fijn vond, bepaalde stof, etc. Daarna werd er een 3D-scan gemaakt van de voet zodat ze precies konden zien hoe de voet is en dat ze deze goed op maat konden maken. Toen ging ik op maat gemaakte zolen maken, voor in de schoen en zou het een paar dagen duren voordat deze schoenen officieel klaar waren. 

Ik skieën nu als de beste

Ik was erg nerveus toen ik via de mail een bericht had ontvangen dat mijn schoenen klaar waren om opgehaald te worden. Voor hetzelfde geld zijn de schoenen nog steeds niet goed en heb ik dit allemaal voor niks gedaan. Maar gelukkig was dat niet het geval, want ze zaten echt super! Ze paste ook mooi in mijn ski’s. Nu heb ik de hele winter met deze schoenen gedaan en ik heb nog nooit zulke fijne schoenen gehad. Echt een top bedrijf!

Meer weten over dit bedrijf en zijn diensten? Via www.skischoenopmaat.nl vind je meer informatie over op maat gemaakte skischoenen.