Bcentral
Image default
Business / Directories

Waar voldoet een professionele website aan?

 

Wilt u tegenwoordig online opvallen, dan kunt u niet achterblijven. Vooral in een concurrerende markt als Amsterdam wordt u voordat u het weet de online markt uit gewerkt. Bedrijven hebben een steeds professioneler aanpak en wanneer u niet aanhaakt, zal men niet bij u uitkomen. Bovendien wordt de bezoeker steeds kritischer. Wilt u daadwerkelijk online resultaat behalen, dan zal uw website aan een aantal eisen moeten voldoen. Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet:

Responsive

Allereerst is het belangrijk dat uw website geheel responsive is. Men maakt tegenwoordig steeds meer gebruik van mobiele apparaten; onlangs is het mobiele internetverkeer zelfs dat van de desktop gepasseerd. Als uw website niet responsive is, komt u niet goed in beeld op mobiele apparaten en loop u dus (meer dan de helft van de) klanten mis. Zorg daarom voor een responsive website, zodat u overal goed en volledig in beeld verschijnt.

Snel laden

Iedereen is tegenwoordig steeds drukker. Dit betekent ook het steeds ongeduldiger worden van bezoekers. Voorheen kon iemand nog rustig een minuutje wachten totdat een webpagina geladen was. Doet uw website er nu meer dan een paar seconden over om te laden, dan bent u de bezoeker bijna zeker kwijt.

Zelf kunnen beheren

Misschien wel het belangrijkste onderdeel waar een website tegenwoordig aan moet voldoen, is de toegankelijkheid voor de beheerder. Het is niet meer van deze tijd om een volledig team te hebben voor uw online bezigheden: of u schakelt een externe partij in, of u beheert uw website zelf. Wanneer u zorgt dat uw website over een CMS als WordPress beschikt, kunt u ook zonder verregaande technische kennis zelf uw website beheren.

Een professionele website door SAM Design

SAM Design is een professioneel webdesign bureau, die uw website al alle bovengenoemde eisen laat voldoen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, en wilt u een professionele website in Amsterdam laten maken? Bekijk dan wat er mogelijk is bij SAM Design!