Bcentral
Image default
Business / Directories

Een SEO specialist van Doelbewust

Zoekt u een professionele SEO specialist voor uw bedrijf? Dan kunt u terecht bij Doelbewust Online Marketing. Onze medewerkers helpen u bij het verbeteren van uw website en bij het krijgen van een betere positie in de zoekresultaten van Google. Deze goede positie is van groot belang bij het krijgen van nieuwe klanten.

Wat doet een SEO specialist?

Bij Doelbewust Online Marketing vindt u een professionele SEO specialist die uw website kan voorzien van het benodigde werk. Wij beginnen altijd eerst met een analyse van wat er al is. Vervolgens gaan wij samen met u in gesprek over de zoekwoorden waarop u graag gevonden wilt worden. Uiteraard doen wij hierbij ook een zoekwoordenanalyse. Wij kunnen op die manier zien hoe vaak er wordt gezocht naar de woorden die wij samen met u hebben uitgekozen. Is dit niet genoeg? Dan gaan wij samen met u op zoek naar betere alternatieven. Na de selectie van de juiste woorden kijken wij naar uw concurrenten en bepalen wij welke strategie er nodig is om een goede positie binnen Google te behalen.

Zoekmachine optimalisatie

Bij zoekmachine optimalisatie zijn er een aantal zaken die extra belangrijk zijn. Zo zijn wij bijvoorbeeld erg kritisch op tekst. Wij schrijven goede SEO-teksten waarbij de juiste zoekwoorden een aantal keer terugkomen, zodat uw vindbaarheid nog beter wordt. Daarnaast zijn onze specialisten zeer bedreven in linkbuilding. Hierbij zorgen wij ervoor dat er op verschillende websites die met uw branche te maken hebben links worden geplaatst naar uw website. Dit wordt opgemerkt door Google, waardoor u opnieuw hoger komt te staan in de resultaten. Een laatste onderdeel waar wij extra rekening mee houden is onpage optimalisatie. Hoe langer bezoekers blijven, hoe beter dat is voor uw vindbaarheid. Wanneer bezoekers namelijk langer blijven hangen op uw website, gaat Google er vanuit dat er passend resultaat is voor de zoekwoorden van de gebruiker.

Huur ons in

Doelbewust Online Marketing heeft al meer dan 15 jaar ervaring met online marketing, websites en webshops. Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw dromen. Kijk op onze website voor al onze diensten of neem direct contact op via ons contactformulier.