Bcentral
Image default
Business / Directories

Vroeger was alles beter

Sinds de privatisering van de zorg zijn erg grote veranderingen doorgevoerd waar we gezonde burger weinig van mee krijgt. Het is echter wel zo dat als je te maken hebt met zorginstellingen op regelmatige basis dit veel voelbaarder is dan men denkt. Er is zo ontzettend veel veranderd op gebied van ziekenhuizen, verzekeringen en de bijdrage vanuit de overheid. Wat wordt er nog wel betaald, wordt er nog wel iets betaald. Moet ik straks zelf voor alles opdraaien, of is er nog enige vorm van subsidie vanuit de gemeente, die nu alles moet regelen. Wordt er nog wel naar mij persoonlijk omgezien, wordt ik wel gehoord. Allemaal terechte vragen die vanuit het oogpunt van de patiënt klinken. Dokters, regeringsleiders en beleidsmakers echter kijken niet vanuit dit oogpunt. Die kijken vanuit het oogpunt dat geld moet besparen, ondanks alles. Over de rug van het slachtoffer desnoods.

En dat is precies de reden waarom shopvoorgezondheid is begonnen. Een online webwinkel die alles met betrekking tot zorg aanbiedt voor een scherpe prijs.

Deze prijs komt tot stand door de winst niet uit de marge te halen maar uit de opbrengst van online adverteerders. Omdat deze site het zo goed doet zijn er andere zorg instanties die graag van de gelegenheid gebruik maken door schopvoorgezondheid te betalen zodat zij op de site mogen adverteren. Zo blijven de bloeddrukmeters laag van prijs, maar kan toch de kwaliteit, die natuurlijk altijd op te eerste plaatst staat, gewaarborgd blijven.

Deze online webwinkel biedt alles aan wat u kunt bedenken. Zoals ik zei bloeddrukmeters, maar ook spuiten, en allerlei andere apparatuur. Letterlijk alles wat u nodig heeft wordt aangeboden. Zo hoeven gedupeerden niet in een wachtlijst te staan en kunnen ze hun eigen boontjes doppen. Dat is waar het de regering allemaal om te doen was. Minder imput vanuit boven en meer participatie.

https://shopvoorgezondheid.nl/