Bcentral
Image default
Business / Directories

Taffe Industriele tafel, Industriele eettafel & Vintage tafels op maat

Design industriele en Vintage tafels van taffe.

Bij www.taffe.nl kunt u kiezen tussen een groot aanbod van verschillende modellen robuuste eettafels. Tussen de stalen onderstellen en de tafelbladen is veel verschil en taffe bied al deze keuzes aan. Voor een stijlvolle eettafel of vergadertafel kunt u kiezen van verschillende soorten afwerkingen en houtsoorten. 

Houtsoorten

Er kan bij taffe gekozen worden tussen 3 verschillende soorten hout. Van verfijnde afwerking tot een wat ruigere, taffe bied het allemaal aan. De 3 houtsoorten zijn: Wagonplanken, eiken en grenen. 

Wagonplanken tafel

De wagonplanken zijn afkomstig uit frankrijk, deze worden uit oude treinwagons gehaald. De planken zijn bij aankoop geheel niet herkenbaar omdat deze zo ruig en vies zijn van het jarenlang gebruik van vervoer van onderandere kolen. Bij de Wagonplanken kan er gekozen worden tussen het borstelen van de wagondelen of het schaven ervan. Bij het borstelen blijven de planken hun ruige en donkere karakter behouden. Bij het schaven worden de planken over een vlakbank gehaald waardoor de wagonplanken lichter van kleur worden. Bij het schaven is het contrast tussen de lichtere delen en donkere delen groot wat een indrukwekkende indruk geeft op het uiterlijk van de wagonplanken eettafel.

Eiken tafel

Naast de wagonplanken kan er ook gekozen worden voor een massief eiken tafelblad. Hier kan ook gekozen worden voor een wat ruigere eiken tafelblad of een wat verfijnde eiken tafelblad. Bij de ruigere versie worden de eikenplanken los van elkaar aan het stalen tafel onderstel gezet. En bij de tweede optie worden de eiken planken aan elkaar gelijmd. Dit zorgt voor een wat verfijnde uitstraling. Bij het eiken kan ook gekozen worden voor een donkere of lichtere aflaklaag. Bij de donkere afwerking geeft het eiken een gerookt eiken uiterlijk en bij de lichtere versie komt het eikenhout ook mooi tot zijn recht. 

Tafel onderstellen

Naast de vele keuzes van houtsoorten kan is er ook een ruim keuze van tafel onderstellen. Er kan b.v. gekozen worden voor een gelast stalen tafel onderstel gemaakt van stalen buizen of kokerprofielen. En kan ook gekozen worden voor een gietijzeren tafel onderstel gemaakt van een oude machine onderstel. Als laatste optie kan er ook gekozen worden voor een gelaserde onderstel. Bij alle onderstellen kunnen de tafels geheel op maat worden gemaakt. op de website www.taffe.nl is al het aanbod aanwezig. Ook kunnen er bij andere wensen naast het aanbod contact worden opgenomen om te zien naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.


Industriele tafels op maatwww.taffe.nlTaffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl