Bcentral
Image default
Business / Directories

Een stukadoor vinden die mij kon helpen in de omgeving van Zeist

Ik had een ervaren stukadoor nodig in de omgeving van Zeist die mij kon helpen van een nachtmerrie. Samen met mijn man hadden we een huis gekocht en lieten we de muren stuken door een ander bedrijf. Maar die waren erg onervaren en hebben er een bende van gemaakt. Wij zijn per direct bij hun weggegaan en hebben niet betaald voor wat zij met de muren hebben gedaan. Alles was niet goed gestuct en je zag nog lelijke vegen erop. Daarom wilden we een goed bedrijf inschakelen die ons kon helpen.

Een stukadoor uit Zeist met jaren ervaring

Omdat dus het andere bedrijf er een bende van had gemaakt, waren we nu op zoek naar een goede stukadoor uit de omgeving van Zeist. Gelukkig zijn er vele stukadoors hier in de omgeving dus keuze hadden we zat. Maar de meeste stukadoors waren toch niet erg ervaren en dat risico wilden we niet weer nemen. Na een tijdje zoeken kwamen we op Guy Munneke uit. Een goede vriend van ons kende hem persoonlijk en die zei dat hij al meer dan tien jaar in het vak zat. Dus we vertrouwde hem op zijn woord en besloten contact met hem te zoeken. Na een goed gesprek zou hij bij ons langskomen om te kijken naar de muren. Tijdens zijn bezoek zag hij inderdaad dat het andere bedrijf niet goed heeft gewerkt en zei dat hij dit wel nog kon repareren. Wij waren erg benieuwd hoe.

Het had niet beter gekund!

De crew van Guy Munneke kwamen op tijd en op de afgesproken datums. Na ongeveer een paar dagen hard werken was het stukwerk uiteindelijk af en het eindresultaat was echt super! Het was precies zoals we het hadden besproken in het gesprek en alles was netjes afgewerkt. We kunnen Guy Munneke en zijn medewerkers niet genoeg bedanken voor het harde werk en het resultaat wat zij hebben geleverd.

Contact

Wil je een stukadoor in Zeist inschakelen? Klik hier.