Bcentral
Image default
Business / Directories

Schouten Advocaten Zeist

Bent u op zoek naar een advocaat in de buurt van Zeist? Bijvoorbeeld in Utrecht, Bunnik, Driebergen of omstreken? Neem dan contact op met Schouten-Advocaten. Wij staan al sinds 1974 voor u klaar met raad en daad op het gebied van arbeidsrecht, echtscheidingen, erfrecht, incassorecht en ondernemingsrecht. 

Familiebedrijf

Schouten Advocaten is een echt familiebedrijf, bestaande uit twee ouders en twee zoons. Sommige cliënten die zelf een familiebedrijf zijn komen speciaal om die reden naar Schouten Advocaten. Als geen ander begrijpen wij namelijk de dynamiek die het runnen van een familiebedrijf met zich meebrengt. De derde generatie Schouten is nog te jong om al een carrièrekeuze te maken, maar wie weet welke namen er in de toekomst nog aan het kantoor kunnen worden toegevoegd. Het bedrijf werkt dagelijks met grote toewijding voor hun cliënten. Wij streven ernaar iedereen zo snel mogelijk van dienst te zijn en werken daarbij met de meest moderne technieken. Daarnaast blijven wij vooruit kijken naar de toekomst en zorgen wij dat we met die toekomst mee ontwikkelen. 

Ondernemende visie

Schouten Advocaten weet hoe het is om ondernemer te zijn. Om die reden zijn wij zeer kundig in het denken als advocaat, maar ook als ondernemer. Jarenlange ervaring met vele soorten bedrijven geeft ons een breed perspectief. Dit zorgt ervoor dat wij bedrijven en ondernemers goed bij kunnen staan met advies en onze diensten. Wij leveren aan ondernemers verschillende diensten. Wanneer uw onderneming is gedagvaardigd of wilt u zelf een procedure starten, dan combineert Schouten Advocaten de vaardigheden van procesadvocaat met haar ervaring in ondernemingszaken. Verder zijn we gespecialiseerd in bedrijfsadvies over zowel het starten van een onderneming, het uitbreiden, overnemen, inkrimpen en saneren van een onderneming. 

Contact met uw nieuwe advocaat in Zeist

Bent u dus op zoek naar een advocaat in de buurt van Zeist, neem dan contact op. Indien u vragen heeft, kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen via de telefoon. Daarnaast is het mogelijk om een gratis probleemanalyse aan te vragen via onze website. Niet alleen bedrijven en ondernemingen kunnen bij ons terecht, ook als particulier bent u van harte welkom om van onze diensten gebruik te maken.