Bcentral
Image default
Business / Directories

Dozen op maat bestellen was nog nooit zo gemakkelijk en snel!

Wilt u voor uw bedrijf specifieke dozen op maat bestellen en er geen hoge prijs voor betalen? Dan is dit het ideale adres voor u! Dozenhal is de webshop waar u verschillende soorten dozen kunt kopen in allerlei maten. Niks is te gek voor Dozenhal, u kunt echt alles qua maten op zoeken en zij hebben het wel in het magazijn. Als we de doos niet voor u hebben liggen, maken wij deze speciaal voor u.

Dozen op maat in verschillende soorten!

Niet heeft Dozenhal een diep assortiment met dozen op maat, wij hebben ook verschillende soorten dozen waar u uit kan kiezen. Bijvoorbeeld gebruikte dozen. Deze dozen zijn al een keer eerder gebruikt door een van onze klanten of andere bedrijven waar wij connecties mee hebben. Wij controleren deze op schade of viezigheid, daarna kunnen ze hergebruikt worden. Voor deze dozen betaald u natuurlijk was minder dan de nieuwe dozen die wij verkopen. Wij verkopen ook pallet- en containerdozen. Deze dozen zijn speciaal gemaakt voor grote producten en voor het transport op een pallet. Ze kunnen veel gewicht aan dankzij het design. Natuurlijk verkopen we ook nieuwe kartonnen dozen vers uit het magazijn en van de producent. Hier betaald u niet eens zoveel voor en kunt er optimaal van genieten!

Meer diensten

Bij Dozenhal kunnen u meer aanbieden dan alleen het verkoop van dozen. Wist u namelijk dat u bij dozenhal bedrukte dozen kunt laten maken met uw eigen design erop? Als het namelijk bijna kerst is en u wilt voor uw kerstpakket natuurlijk een leuke design maken om een beetje in de sfeer te komen. We bieden deze dienst om ons te onderscheiden met andere bedrijven die dozen verkopen. De dozen kunnen volledig in full color worden gedrukt zonder extra veel kosten erbij.

Koop uw dozen vandaag nog!

Bent u benieuwd naar wat Dozenhal voor u kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website voor meer informatie over de kosten voor de dozen die u graag zou willen bestellen. Op de website vindt u nog veel meer informatie over het bedrijf zelf en de dozen!