Bcentral
Image default
Business / Directories

Samenwerken met een detacheringsbureau?

Heeft u een vacature openstaan voor een financiële of een juridische baan? Maar lukt het niet om de geschikte kandidaat te vinden? Dan is het een idee om een detacheringsbureau in te schakelen. Maar hoe werkt dit eigenlijk? In deze blog leggen we u dit graag uit, zodat u niet voor verrassingen staat.

Hoe werkt het?

Het detacheringsbureau dat zich richt op de financiële en juridische sector in Brooklyn Group. We hebben veel juridisch en financieel talent in huis die we bij uw bedrijf kunnen onderbrengen. Wilt u dit ook? Neem dan gerust contact met ons op. Via ons platform komen we in contact met young professionals. Zij kunnen zich aanmelden en een profiel aanmaken. Als u een samenwerking met ons aangaat dan doen we er alles aan om een aantal geschikte kandidaten te matchen met uw bedrijf. Deze kandidaten nodigen we uit en we voeren een persoonlijk gesprek met ze om ze beter te leren kennen. Als we enthousiast zijn over een kandidaat dan is het mogelijk om deze een assessment af te laten leggen of om een diepte-interview te houden. Zijn we hierna nog steeds tevreden over de kandidaat? Dan kunnen we deze in overleg met u uitnodigen bij u op kantoor. Hierna wordt er een keuze gemaakt of u verder wilt met de kandidaat of niet. Zo simpel is het!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het inschakelen van Brooklyn Group als detacheringsbureau? Neem dan contact met ons op. Zelf zijn we ook altijd op zoek naar meer juridisch en financieel talent. Op onze website staan een aantal vacatures, dus mocht u zelf interesse hebben om te solliciteren: ga gerust uw gang!

http://brooklyn-group.nl/