Bcentral
Image default
Business / Directories

Printen zonder nieuwe inkt

Op de markt over de gehele wereld zijn er verschillende soorten printers maar de thermo transfer is een printer waarover je weinig hoort. Bij het printen met deze printer is het belangrijk om te letten op de inktlint. Een printer heeft inkt nodig om te printen en het werk als volgt, de inkt waarover de printer beschikt wordt warm waardoor de inkt op het papier komt. Door deze ontwikkelde technologie is het nu ook mogelijk om op verschillende ondergronden te printen, voorbeelden zijn textiel en katoen. De ontwikkelde technologie is een duurzame en kwalitatieve manier om te printen, de printer is zuinig en gaat een lange tijd mee. 

Er zijn bedrijven die een groot aanbod hebben op het gebied van printers, KBA Metronic is daar een van. Zij bieden verschillende printers aan zoals een kleine karakter printer. Dit is een inktjet printer die makkelijk zijn te gebruiken en bijna geen last geven. Deze printer is zo ontwikkelt dat de inkt automatisch wordt bijgevuld, de controles die regelmatig werden uitgevoerd is nu verleden tijd. Dit resulteert dat de printers niet en onnodig stil komen te staan waardoor er vertraging is. Als ondernemer is dit de ideale printer om zonder zorgen en op een gemakkelijke manier iets te kunnen printen. 

Een van de grootste ergernissen op de werkvloer is dat de inkt van een printer op is. Voordat je over iets kan beschikken moet er naar nieuwe inkt gezocht worden en moet de printer eerst de inkt warm maken voordat je kan printen. Dit proces neemt al snel een kwartier de tijd. Bij het printen en het papier is op komt dezelfde situatie kijken. Een personeelslid krijgt werkzaamheden met zich mee en als deze situaties regelmatig voorkomen komen de werkzaamheden in gevaar omdat er tijd verloren gaat. Een klein karakter inktjet printer is daarom de oplossing.

http://www.kba-metronic.com