Bcentral
Image default
Business / Directories

Lean Manufacuring en Six Sigma

De termen Lean Manufacturing en Six sigma en Lean Six Sigma samen vind je vaak terug op www.dmhtechnology.nl. Lean Manufacturing staat daarbij voor een vorm van operations management, waarbij de operationele kosten aanzienlijk gedrukt worden door structureel zo min mogelijk te verspillen. Niet alleen gaan de operationele kosten zo fors omlaag, de prijzen gaan dat ook. Daarbij kun je als bedrijf veel makkelijker dan voorheen voldoen aan de wensen van de klant. 

Snel meetbare resultaten

Six Sigma gaat tegenwoordig vaak samen met de principes van Lean. Six Sigma (6σ) verwijst naar een werkwijze van kwaliteitsmanagement binnen bedrijven, waarbij de kans op fouten uitkomt op 0,00034%. De verbeterprojecten die je toepast leveren snel financieel meetbare resultaten. Je kunt de omvang daarvan zelfs van tevoren inschatten. Met Six Sigma reduceer je de variatie in productieprocessen en bedrijfsprocessen. Hierdoor voldoe je sneller aan de verwachtingen van de klant, terwijl Dmhtechnology.nl toch een efficiënt productieproces behoudt en ook efficiënter maakt.

Grote klanttevredenheid

Lean Six Sigma staat dus voor optimaal kwaliteitsmanagement met zo min mogelijk verspilling en een grote klanttevredenheid. Toepassing van beide werkwijzen Lean en Six Sigma staat voor duurzame verbetering van zowel bedrijfsresultaten als producten en diensten. Op www.dmhtechnology.nl zie je dan ook dat de focus ligt op de wensen van de klanten. Pas als zij tevreden zijn heeft DMH het goed gedaan. In de dienstverlening aan de metaalverwerkende industrie, de hoofdtak van sport van DMH en op Dmhtechnology.nl, zijn deze principes daarom ook van levensbelang.