Bcentral
Image default
Business / Directories

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Veenendaal?

Bent u op zoek naar een ICT-bedrijf in Veenendaal? Wist u dat u bij Xantion kunt rekenen op volledige ICT-ontzorging, voor slechts 1,95 per dag, per werkplek? Klinkt inderdaad als bijna niets, maar wanneer u de dagen en werkplekken gaat optellen, wordt het een prima sommetje. Xantion werkt inclusief de servers en netwerken. Wij begrijpen namelijk dat de wereld van uw bedrijf groter is dan enkel het kantoor. Daarom vallen alle servers binnen het netwerk onder ons beheer, zelfs de beveiligde verbindingen naar leveranciers en thuiswerkplekken. Daarom beheren en beheersen we deze ook.

ICT-bedrijf in Veenendaal, met helpdesk

Als ICT-bedrijf in Veenendaal, snappen we ook dat u graag een plek heeft waar u vragen kunt stellen, wanneer u technische problemen heeft. Daar zorgen wij ook voor. Iedereen binnen uw bedrijf kan direct contact met ons opnemen, wij hebben dat zelfs graag! Zowel bij een grote storing als een korte vraag over hoe dit dingetje ook al weer werkt, staan we graag voor u klaar. U hoeft dan ook niet op een keuzemenu te rekenen die 10 minuten kost om doorheen te werken, nee, u krijgt gelijk een Xantion-collega aan de lijn die u direct kan helpen. Daar staan wij graag voor, behulpzaam zonder grenzen.

Geen investeringen

Door met ons ICT-bedrijf in Veenendaal in zee te gaan, hoeft u ook niet rekenen op investeringen. Het uitgangspunt van Xantion is namelijk, vaste en voorspelbare kosten. Blijkt het dat investeringen toch noodzakelijk zijn, dan wordt het gewoon onder in een maandbedrag gebracht. Zo heeft u geen onverwachtse kosten, en weet u precies waar u bij ons op kunt rekenen. Daar staan wij voor, en gaan niet zitten. Dit regelen we bovendien binnen een dag, zonder dat er lastige vragen worden gesteld. U bent van ons vertrouwen verzekerd.

Kies voor Xantion

Kies voor Xantion, ons ICT-bedrijf in Veenendaal. Wij helpen u graag uit de brand met al uw ICT-gerelateerde vragen en ontzorging. Wilt u een compleet plaatje van wat het gaat kosten, of heeft u meer vragen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website of, neem contact met ons op!