Bcentral
Image default
Business / Directories

Kleine behandeling, grote invloed

Je ogen zijn natuurlijk ontzettend belangrijk en spelen daarom een grote rol in het gezicht, net als de mond en lach. Iedereen zijn ogen zijn uniek, geen ander heeft dezelfde paar ogen. We kunnen er weinig zelf aan veranderen. Je kunt natuurlijk wel kleurlenzen om je uitstraling een beetje te manipuleren. Maar meestal doe je dat alleen op Halloween en is het niet iets wat je graag dagelijks wilt toepassen. Maar een veel blijvendere ingreep is een ooglidcorrectie. Deze is redelijk permanent en heeft toch een grote invloed op je uitstraling. Een ooglidcorrectie is ook niet meer een ontzettend lastige ingreep. In tegendeel, je zit hoogstens 45 minuten in de behandel kamer. Voordat we hier verder op in gaan, is het verstandig om eerst de oorzaken en gevolgen van een ooglid correctie te behandelen. Blijf lezen om hier achter te kunnen komen.

 

Een ooglidcorrectie kan verantwoordelijke zijn voor een hele nieuwe uitstraling, ook al lijkt de verandering toch zo klein. Een ooglidcorrectie is niet snel nodig. Jonge mensen zie je daarom niet vaak in klinieken voor een ooglidcorrectie. De belangrijkste oorzaak van hangende oogleden komt vooral voor bij de oudere groep van de populatie.

 

Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd om hangende oogleden te corrigeren. Het is niet alleen vanwege cosmetische doeleinden, maar ook vaak voor medische doeleinden. Je zicht kan namelijk verminderd worden door een hangend ooglid. De oorzaak van een hangend ooglid is dat het ooglid zijn elasticiteit verliest. Bij ieder persoon is de afzwakking anders, maar naar mate je ouder wordt hebben weinig nog veel elasticiteit over. Door het verlies in elasticiteit haat de huid verslappen en gaat het dus hangen. Als het niet mooi is kun je er al snel voor kiezen het te laten behandelen. De zicht belemmering is pas wanneer het ooglid ver is gezakt.

 

Een ooglidcorrectie is een veilige behandeling, zelfs op oudere leeftijd nog. De ooglidcorrectie kosten voor een behandeling liggen daarom ook niet ontzettend hoog. Wel moet het natuurlijk nog steeds door een specialist van een cosmetische kliniek worden uitgevoerd.

http://www.faceland.nl