Bcentral
Image default
Business / Directories

Kerstboom bestellen

Je kerstboom dit jaar online bestellen heeft veel voordelen. Bij www.kerstboombesteld.nl kun je een kerstboom bestellen en deze gratis laten thuisbezorgen. Deze unieke service zorgt ervoor dat je gemakkelijk vanachter je computer een kerstboom kunt uitzoeken en zonder enige moeite deze in huis haalt.

Je kent het vast wel, elk jaar ga je in december naar een kerstbomen verkooppunt bij jou in de buurt. In de vrieskou sta je dan met 20 andere mensen te jagen op de beste kerstboom terwijl een opdringerige verkoper je de slechtste boom voor de duurste prijs aan probeert te smeren. Als je dan toch met een redelijke boom langs de kassa bent begint het volgende avontuur. De boom moet naar huis, dat wordt dus proppen in de auto. Dat is al een flinke klus die eigenlijk veel te veel moeite kost en één ding is zeker; je auto ligt vol met naalden. Nadat je uiteindelijk een halve dag op stap bent geweest en je de kerstboom eindelijk half kaal thuis hebt staan moet het versieren nog beginnen. Het versieren van de kerstboom is eigenlijk onwijs leuk, maar na een dag als deze heb je er totaal geen fut meer voor en is het plezier weg.

De beste kwaliteit kerstbomen thuisbezorgd

Gelukkig kun je tegenwoordig van alles online bestellen. En nu is dus ook je kerstboom gemakkelijk online te bestellen. Het idee om kerstbomen te gaan bezorgen is een paar jaar terug ontstaan. Er was de vraag bij een paar ouderen om de kerstbomen bij hun thuis af te leveren. Zij kunnen nou eenmaal niet meer zelf op stap en de hele dag met een kerstboom sleuren. Na wat bomen bezorgd te hebben voor de opa’s en oma’s van vrienden en aan de eigen familie van de oprichters ontdekte ze de grote voordelen van het bezorgen van een kerstboom en wisten zij dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een echte kerstboom online te bestellen.

Alle kerstbomen van kerstboombesteld.nl zijn voorzien van een keurmerk. De Nordmann sparren zijn gekweekt en opgegroeid in Denemarken waar ze met veel zorg en kennis tot een mooie karakteristieke boom volgroeien. Deze Deense kerstbomen worden op het laatste moment gerooid en op transport naar Nederland gezet, zo krijg je een verse kerstboom in huis die een paar etmalen terug nog in de Deense grond geplant stond. Alle Nordmann kerstbomen van kerstboombesteld.nl zijn voorzien van het Flora Danica keurmerk dat garant staat voor goede kwaliteit een een duurzame kweek.

De fijnspar is gekweekt en verzorgd in eigen land en dragen het keurmerk Picea Veluwe. De bomen worden in eigen land gekweekt op de Veluwe. Het keurmerk garandeert een goede kwaliteit fijnspar die duurzaam gekweekt is uit bescherming voor de natuur.

Bij kerstboombesteld.nl een kerstboom bestellen is erg simpel. Je kiest een mooie kerstboom uit een van onze gekeurmerkte bomen. Vervolgens kun je zelf een voorkeursdatum invullen als bezorgdatum of ervoor kiezen om de kerstboom morgen al in huis te hebben. Betalen doe je gewoon veilig en simpel via iDeal, paypal of credit-card en je kerstboom wordt met veel liefde gratis tot in de woonkamer bezorgd.

Wil je ook geen gedoe meer rondom het in huis halen van je kerstboom? Geniet van deze oplossing en bestel je kerstboom online op www.kerstboombesteld.nl.

http://www.kerstboombesteld.nl