Bcentral
Image default
Business / Directories

Dubbel glas online bestellen

Is uw ruit stuk, beschadigd of simpelweg toe aan vervanging? Dan wilt u dit snel en gemakkelijk afhandelen, zonder uren lang in een winkel naar glas te staren. Gelukkig biedt Glaskoning de oplossing, want daar kunt vanuit huis uw glas online bestellen. U  krijgt zelfs advies wanneer nodig.


Een nieuwe ruit

Als u een nieuwe ruit bestelt merkt u dat er veel verschillende opties zijn. Eerst kiest u of u dubbel glas bestelt of toch enkel glas.

Zo is enkel glas, minder geschikt voor aan de buitenkant van uw huis, maar weer heel geschikt voor in uw huis, als glazen wand. Dubbel glas wordt juist veel gebruikt voor tussen binnen en buiten. Dit glas is gemaakt om goed te isoleren. Hierdoor zal er minder tocht in uw huis zijn en gaat de energierekening omlaag.

Als u de keuzen hebt gemaakt voor enkel of dubbel glas, kan u de volgende keuzes gaan maken. Wilt u brandwerend glas, voor bijvoorbeeld een openbaar gebouw waar veel mensen komen? Of gaat u voor zonwerend glas voor op een kantoor of in een huis, om de temperatuur constanter te houden.


Meer dan alleen glas

Glas kan niet alleen gebruikt worden om een raam mee te creëren. Zo kan u glazen deuren laten maken zodat de ruimtes in uw huis zich met elkaar gaan verbinden. Ook een glazen douchedeur is een optie. Hiermee zorgt u dat er ook voldoende licht in de douchecabine komt en dat de douche ruimtelijker aanvoelt.

 

Voor welk glas u ook kiest, bij Glaskoning bent u op het juiste adres voor het beste glas en advies.