Bcentral
Image default
Business / Directories

Pigmentvlekken, hoe ontstaan ze en hoe krijg je ze weg?

Pigmentvlekken kunnen een vervelende factor in ons leven zijn. Deze vervelende bruine vlekken kunnen er voor zorgen dat ons zelfvertrouwen enorm naar beneden gaat. Dit, omdat deze vlekken zeer hard kunnen opvallen, zeker op plaatsen als het gezicht, hals en borststreek. Wat zijn deze vervelende vlekken eigenlijk en hoe komt het dat bruine pigmentvlekken ontstaan? En een betere vraag is of je er ook vanaf kan geraken? Op al deze vragen, kan je in dit artikel een antwoord vinden.

 

Wat zijn bruine pigmentvlekken?

 

Pigmentvlekken, zijn bruine vlekken die op elke leeftijd en op elk deel van ons lichaam kunnen ontstaan. Het is een stof die door onze cellen in de huid wordt aangemaakt, ter bescherming van onze huid wanneer deze blootgesteld wordt aan het UV licht van de zon. Wanneer dit proces versneld wordt en er te veel pigment wordt aangemaakt of wanneer het pigment zich in de opperhuid gaat bevinden, dan wordt het pigment zichtbaar als bruine pigmentvlekken.

 

Wat is de oorzaak van bruine pigmentvlekken?

 

Pigmentvlekken kunnen allerlei oorzaken hebben, daarom dat ze ook op elke leeftijd tevoorschijn kunnen komen. Nu, één van de belangrijkste oorzaken van deze vlekken is dat de huid wordt blootgesteld aan de zon. Het UV licht is de grootste stimulator voor het aanmaken van pigment. Zit je te vaak in de zon en ook nog eens onbeschermd? Dan kan dit dus leiden tot hyperpigmentatie. Een andere oorzaak kan veroudering zijn. Dit noemen ze dan ouderdomsvlekken. Ook hormonale schommelingen of metabolische afwijkingen, kunnen een oorzaak zijn van pigmentvlekken.

 

Kan je pigmentvlekken verwijderen?

 

Gelukkig is dit absoluut mogelijk. Er zijn tal van oplossingen die je kan proberen wanneer je met pigmentvlekken te maken krijgt. Eentje daarvan is de pigmentcreme Skinlight. Deze pigmentcreme heeft een speciale whitening technologie die tot diep in de huid door dringt en het pigment in de huidcellen gaat vernietigen. De pigmentcreme breng je best tot 2 maal per dag aan op de huid om het gewenste resultaat na een paar weken te verkrijgen. Het is bovendien niet alleen een effectieve oplossing, maar Skinlight is ook zuinig en is heel eenvoudig te verkrijgen. Je bestelt hem online en krijgt hem gewoon thuis geleverd. Door de kleine hoeveelheid die je telkens maar dient aan te brengen, kan je lang verder met Skinlight. Wanneer je dus dacht dat je nooit van pigmentvlekken kon af raken, moet je deze pigmentcreme absoluut testen.