Bcentral
Image default
Business / Directories

PGP voor je blackberry

Je Blackberry is niet meer weg te denken uit je dagelijks leven. Je neemt het overal met je mee. Niet alleen om in contact te blijven met mensen, maar ook omdat je het nodig hebt voor je werk en gewoon voor amusement. Natuurlijk wil je er dus voor zorgen dat het goed beveiligd is.

Een smartphone staat, net als een computer, open tot allerlei soorten bedreigingen. Vooral omdat je vaak gebruikt maakt van het internet. Het is heel gemakkelijk zo voor mensen om je telefoon binnen te dringen en al je privé informatie te stelen. Ciphr is er om dit te kunnen voorkomen.

Je Blackberry krijgt de beveiliging die je verwacht, zoals password protection, je documenten worden in een back-up geplaatst en je krijgt bescherming tijdens het internet surfen, maar je krijgt meer opties die je bij normale antivirussen niet krijgt.

Alle berichten en chat gesprekken worden ook versleuteld, zodat niemand bij ze kan komen. Ook wanneer je telefoon gestolen wordt kun je je info beschermen. Dit doe je door alle berichten op een afstand te wissen. Hou gesprekken ook geheim door berichten, die verstuurd hebt, na een bepaalde tijd te deleten. Ciphr biedt nog veel meer manieren om je Blackberry te beschermen.

Ciphr maakt gebruik van ECC en PGP om je Blackberry kwalitatieve bescherming te bieden. Gelukkig kun je ook met oudere PGP toestellen blijven communiceren. Mensen houden van hun oudere telefoons, dus gelukkig moeten ze geen nieuwe PGP Blackberry kopen om met jou in contact te blijven. Om gebruik te kunnen maken van Ciphr moet je zijn bij Elite Privacy, want zij zijn de officiële distributeurs.