Bcentral
Image default
Business / Directories

Met de Monasso Scooter creëert u een kleinere ecologische voetafdruk

De Monasso Scooter is ook voor u beschikbaar om u te helpen uw ecologische voetafdruk te minimaliseren en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Omdat het nog heel wat jaar duurt voordat de oplaadstations die nodig zijn om de miljoenen elektrische auto’s die in de toekomst over onze (snel)wegen zullen rijden van stroom te voorzien daar waar je je ook begeeft, is deze elektrische scooter een prima alternatief. Plus, in tegenstelling tot elektrische auto’s, heeft deze scooter natuurlijk een beduidend lager prijskaartje. Ze zijn makkelijk in het verkeer en erg interessant wanneer u een zogenaamde Urban Nomad bent. Overal en altijd kunnen werken, ongeacht de ruimte en tijdslimiet, vanwege mobiele apparatuur, stelt u in staat om gemakkelijker dan ooit tevoren te leven en u van de ene plaats naar de andere te verplaatsen (met behulp van het concept: bewegen, plug, unplug en play). U past zich gemakkelijk aan uw nieuwe samenleving of ruimte aan en deze geweldige scooter past dat als geen ander bij.

Monasso Scooter ideaal om te reizen tussen werk en thuis

De Monasso Scooter is een maaksel van Nederlandse bodem. Afgestemd op de wens van de gebruiker. Een echte stad veroveraar die niet alleen past bij de leefstijl van Urban Nomads. Ze hebben een fluisterstillen Bosch elektromotor waardoor u zelfs de stilte in de natuur niet verstoort. Met cruise control heerlijke cruisen door de stad of het land. Voel de vrijheid. The perfect look is op een sublieme manier gecombineerd met betaalbare kwaliteit. Verkrijgbaar in de kleuren shiny black, pearl white, matte midnight, matte red & matte black. Afgestemd op de millennials uiteraard voorzien van een telefoonhouder en twee usb-telefoon opladers, zodat u altijd en overal bereikbaar bent.

Leasen of kopen?

Niet altijd is het saldo op uw bankrekening toereikend om een grotere) uitgave te doen. Het mooie van Polderscooter in Dronten is dat zij daar geen probleem van maken en uw graag willen ondersteunen zodat u niet hoeft te sparen voor voldoende budget. U kunt bij hen uw Monasso Scooter zelfs online leasen door het formulier op hun website in te vullen. Daarna ontvangt u een offerte. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend en u beslist na ontvangst van deze offerte of u de Monasso scooter of een andere scooter wilt leasen. Na goedkeuring, binnen 5 werkdagen, kunt u genieten van uw eigen scooter.