Bcentral
Image default
Business / Directories

GeoCeramica

Bent u net verhuisd en van plan om uw tuin aan te pakken? Denkt u er aan om uw tuin te bestraten? Overweeg dan GeoCeramica. GeoCeramica is een unieke en bijzondere steen. Deze steen bestaat eigenlijk uit twee delen. De onderkant van de steen is niet vlak. De onderkant van de steen is namelijk een waterdoorvoerende onderlaag. De bovenkant van deze steen bestaat uit een betonlaag. De bovenkant van de steen is dan ook wat u ziet in uw tuin. De boventegel is een keramische terrastegel. Het voordeel van deze steen is dat het geschikt is voor elk soort ondergrond. 

 

De verbinding tussen de keramische tegel als bovenkant en de waterdoorvoerende tegel als onderkant is vrij nieuw en ook zeer bijzonder. Er is namelijk jarenlang gezocht naar een verbinding van deze twee tegels en het is eindelijk gevonden! GeoCeramica staat voor keramiek op beton en het voordeel van deze steen is dat in elk soort staat kan verkeren. Denk aan vocht, droogte en hitte. 

 

Naast de GeoCeramica kun je natuurlijk ook nog kiezen voor heel veel andere soorten stenen. Denk bijvoorbeeld aan een natuursteen. Onder de natuursteen valt de graniet, leisteen, basalt en zandsteen. Alle vier zijn dat verschillende soorten natuurstenen en zien er allemaal anders uit. 

Je kunt ook kiezen voor een betonsteen. De bovenkant van een betonsteen is hetzelfde als de GeoCeramica steen, alleen zit er bij de betonsteen natuurlijk geen waterdoorvoerende onderlaag onder. Daarnaast kan je nog kiezen voor gebakken stenen. Deze stenen worden gemaakt uit klei. 

 

Naast deze vier opties zijn er nog zoveel andere opties in stenen om uit te kiezen. Wij begrijpen dan ook dat het soms best lastig is om stenen te kiezen. Wij, als medewerkers van Bricks and Stones, helpen u graag bij het adviseren van de stenen die in uw tuin komen te liggen. 

 

https://www.bricksandstones.nl/