Bcentral
Image default
Business / Directories

Dankzij het incassobureau in Amersfoort hebben we eindelijk het geld dat we moesten krijgen!

Wij zijn erg blij dat we het incassobureau in Amersfoort hebben ingeschakeld om ons te helpen. Al sinds een tijdje krijgen we steeds klanten die geen geld naar ons overmaken of steeds te laat zijn met het betalen. Dit begon in het bedrijf een beetje te irriteren en daarom gingen we op zoek naar een incassobureau die ons goed kon helpen om het geld te krijgen wat wij verdienen!

Een goede incassobureau die ons kan helpen

Een goede incassobureau vinden in de omgeving van amersfoort is niet een van de makkelijkste klusjes om te doen. Sommige bedrijven kunnen je zelfs oplichten. Dit hebben wij wel eens eerder meegemaakt. Daarom moesten we zorgvuldig zoeken naar het beste incassobureau uit de buurt. Na een tijdje wat bedrijven te vergeleken hebben, kwamen we bij Groeneveld GDW uit. We bekeken de website en de reviews en kregen een goed gevoel bij dit bedrijf. Dus gingen we contact zoeken met het bedrijf of zij ons konden helpen met onze klanten. We kregen erg snel contact met een medewerker van daar en legde onze situatie uit. Daarna hadden we een afspraak gemaakt om daar langs te komen met het probleem en om deze op te lossen. We waren nieuwsgierig of zij iets konden betekenen voor ons.

Groeneveld GDW zeker een aanrader!

Op de afspraak bij Groeneveld GDW hadden we een goed gesprek. We praatte over de situatie waar we ons bevonden en hun luisterde naar elk detail dat er werd verteld. Ze vertelde ons dat ze zulke situaties vaker hebben gezien en precies weten hoe ze dit moeten aanpakken. We hebben ze hun werk laten doen en het heeft allemaal geholpen! Alle klanten hebben nu netjes alles terugbetaald en er is helemaal geen achterstand meer! Wij raden Groeneveld GDW zeker aan!

Contact

Wilt u meer weten over Groeneveld GDW en kijken of zij iets voor u kunnen betekenen? Bekijk dan hun volledige website op www.groeneveld-gdw.nl voor meer informatie over de service en diensten die zij u kunnen aanbieden.