Bcentral
Image default
Business / Directories

Dankzij de HP Pagewide printer kunnen wij veel meer!

Sinds wij een gloednieuwe HP Pagewide printer hebben aangeschaft, zijn onze designs en documenten niet meer te stoppen! Vroeger hadden we een andere printer, die het ook top heeft gedaan voor zijn periode, maar hij werd steeds slomer in het produceren van de documenten en liep steeds meer vast. Daarom was het echt tijd om afscheid te nemen van onze oude printer en een nieuwe te verwelkomen in het bedrijf.

Een HP Pagewide printer, of toch een andere?

Mijn team en ik hadden eerst gedacht dat de HP Pagewide printer echt de printer was die wij als bedrijf moesten aanschaffen. We hoorde alleen maar positieve verhalen over de printer en andere bedrijven waar wij connecties mee hebben, raden ook de printer aan. Totdat we op een dag van iemand van ons team te horen kregen dat hij de ultieme printer had gevonden. Deze was bijna het zelfde als de HP Pagewide printer maar van een ander merk en had meerdere functies waar we uit konden kiezen. Nadat ik zijn verhaal had gehoord ging ik de twee printers met elkaar vergelijken. Mijn collega had inderdaad gelijk, deze twee printers waren bijna hetzelfde met maar een paar verschillende afwijkingen van elkaar. Dit maakte de keuze moeilijker, want de HP Pagewide had betere kwaliteit en de andere printer was een stukje goedkoper. Dus heb ik een ander bedrijf ingeschakeld die ons kon helpen.

Repromat hielp ons met adviseren

Wij vroegen aan het bedrijf Repromat was voor ons de beste printer was tussen de twee waar we tussen twijfelde. De medewerker die wij spraken vroeg eerst, waarvoor wij de printer wilde gebruiken en wat hij allemaal moet kunnen. Nadat we die informatie hadden gegeven, wist hij zeker dat we voor de HP Pagewide printer moesten gaan omdat die het beste was voor ons bedrijf. We hebben naar het advies geluisterd en bij hun de printer besteld.

Contact

Ook benieuwd wat Repromat voor u en uw bedrijf kan betekenen? Bekijk dan de website voor meer informatie over alle printers en scanners die zij verkopen en nog veel meer. Wilt u een printer of scanner zelf uittesten? Kom dan gerust langs in onze showroom. Daar kunt u bijna alle producten zelf uitproberen en meer informatie vragen aan onze medewerkers.