Bcentral
Image default
Business / Directories

Achteruitrij camera

Achteruitrijden, inparkeren, inhalen of invoegen kan vaak lastig zijn. Dit komt doordat het moeilijk te zien is wat er achter of in de dode hoek gebeurt. Het is daarom fijn om een camera te hebben, die helpt en meer voor meer zicht en veiligheid zorgt. En het belangrijkste is; minder schade. Met een achteruitcamera kan men veiliger en geruster rijden. Niets is vervelender dan rijden zonder zicht te hebben. hierdoor kan de bestuurder gestrest raken en dat is niet de bedoeling. De camera wordt op de achterzijde van het voertuig geplaatst. De camera kan ook op caravans, paardentrailers en landbouwmachines geplaatst worden. Hiervoor zijn verschillende pakketten voor te vinden op www.VanZwitserland.nl.

De robuuste achteruitcamera’s van Van Zwitserland, zijn van de hoogste kwaliteit. Zij bieden een stevig gebouwde draadloze achteruitcamera met een Lcd-scherm van 1 cm dik. Zij kunnen het voor u instaleren maar het is eenvoudig om zelf te installeren. Tevens is het mogelijk om meerdere camera’s in je voertuig te plaatsen. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld de dode hoeken in de gaten te houden.

Ongeveer alle achteruitrijcamera’s zijn IP69 stof- en waterdicht. Door de IP codering kan men laten zien in hoeverre de elektronische apparatuur is beschermd tegen het aanraken en in hoeverre de camera beschermd is tegen vocht. De camera kan dus ook tegen verschillende soorten weersomstandigheden  Om dit te controleren, worden de camera’s in een grote bak met water gegooid. Op deze manier weten de makers zeker dat de camera’s goed blijven werken en dat zij echt stof- en waterdicht zijn. De camera’s van Van Zwitserland gaan nog een stapje verder; deze zijn vrijwel allemaal IP69 waterdicht.

Van Zwitserland BV is gespecialiseerd op het gebied van voertuigveiligheid voor verschillende soorten bedrijven en dus ook branches. Zij produceren en leveren achteruitrijcamera systemen. Voor meer informatie over de diensten van dit bedrijf kunt u de website bekijken: www.vanzwitserland.nl

http://www.vanzwitserland.nl/