Bcentral
Image default
Business / Directories

Pronken met een hoeslaken 90×200 cm

Het pronkstuk van een slaapkamer is het bed. Wanneer een groot bed en het hoeslaken 90×200 cm er goed uitziet, zal snel de gehele slaapkamer goed uitzien. Ook bij een kleiner bed met hoeslakens 70×150 of 60×120 cm geldt hetzelfde. Aangezien een slaapkamer is bedoelt om in te slapen, is het bed het belangrijkste meubelstuk.

 

Dak

Een bed kan door verscheidene dingen er erg mooi uitzien. Sommige grote bedden, waarop een hoeslaken 90×200 cm past, hebben een soort dak. Dit dakje is meestal gemaakt van een zachte, dunne stof. Hiermee kan een bed worden afgeschermd, hoewel de stof vaak is vastgebonden aan de pilaren van het bed. De stof zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Het voelt hierdoor erg fijn aan om in zo’n type bed te slapen.

 

Sierkussens

Een bed kan ook opgeleukt worden met kussens. Vooral vrouwen hebben regelmatig vele sierkussens. Deze kussens zijn vaak van mooie materialen gemaakt en hebben weelderige patronen. Dit zorgt ervoor dat een simpel bed, zelfs met hoeslakens 70×150 en 60×120 cm, er snel luxe uitziet. Het is wel aan te raden om niet al te veel sierkussens op het bed te leggen, aangezien de sierkussens voor het slapen weer van het bed af moeten worden gehaald.

 

Bijpassend hoeslaken 90×200 cm

Een bed ziet er ook gelijk heel mooi uit met een mooi hoeslaken 90×200 cm. Wanneer een hoeslaken van mooie stoffen is gemaakt, zoals katoen en badstof, ziet een simpel bed er al snel goed uit. Ook met hoeslakens 70×150 en 60×120 cm is het materiaal heel belangrijk. Katoen en badstof is lekker zacht, maar ademt ook goed. Hierdoor kun je goed slapen op badstof en katoen. Probeer de kleur va het hoeslaken 90×200 cm, of andere maten, goed op de rest van de slaapkamer af te stemmen. Zorg er met behulp van een hoeslaken 90×200 cm van Koalabedding voor dat de gehele slaapkamer een mooi samenhangend geheel is.

https://www.koalabedding.nl/