Bcentral
Image default
Business / Directories

Mastercard, de Master van de Cards!

We kopen steeds meer online. Creditcards zijn een handig middel om snel betalingen te doen, zowel online als offline. Het nadeel van creditcards is wel dat je een lening afsluit, en dus eigenlijjk een schuld opbouwt. Wat nou als er mogelijkheid was om een creditcard te hebben zonder al die nadelen? Gelukkig is die er, in de vorm van de Mastercard Debitcard!

Huh, een debit card?

Een debitcard lijkt heel erg op een creditcard zoals we die kennen. U kunt alles ermee doen wat u ook met een gewone creditcard kan. Alleen bouwt u geen schuld op. In tegenstelling tot op een creditcard stort u geld op deze kaart. U kunt dus nooit meer uitgeven dan u eigenlijk van plan was. In plaats van het geld te lenen van de bank (wat u feitelijk doet bij een credit card) heeft uhet geld er zelf al opgezet. Geen lange ’terug betaal termijnen’ met enorm veel rente. Zie het als een prepaid creditcard.

Waarom ken ik dit niet?

In Europa is deze Mastercard Debitcard nog een vrij vaag begrip. Men kent wel de gewone de reguliere creditcard, maar een debitcard is onbekend voor veel mensen. Dit terwijl het al in de Verenigde Staten een bekend fenomeen is. Veel mensen hebben daar zo’n kaart. En gelijk hebben ze. Het is makkelijk, simpel en veilig. Waar bent u nog meer naar op zoek? En deze kaart heeft zelfs meer voordelen als een pinpas, zeker wanneer u snel te veel geld uitgeeft. Deze kaart kunt u immers zelf instellen tot een bepaald bedrag. U weet dus zeker dat wanneer u gaat winkelen of op vakantie gaat niet over een bepaald budget heen gaat.

Maar ik heb een uitkering / negatieve BKR-status / ben ZZP’er

Geen probleem! Dat is het fijne van deze kaart. U kunt het aanvragen onafhankelijk van hoe uw financiele situatie eruit ziet. Of u nu een uitkering hebt, schulden of zelfstandig ondernemer bent, een prepaid creditcard aanvragen kan altijd. Waarom dit kan? Omdat een prepaid creditcard gewoonweg geen gevaar vormt, voor niemand niet. U zet de hoeveelheid geld erop die u wil, en kan dus ook alleen maar dit uitgeven. Deze Mastercard is dus ideaal wanneer u geen ‘echte’ credit card aanschaffen wil/kan, maar wel alle voordelen van een creditcard wil hebben!

Waar wacht u dus nog op? Bent u ook overtuigd van het nut en alle voordelen van de Mastercard Debitcard? Schaf er dan snel eentje aan, en geniet ook van alle voordelen! Ga naar de Mastercard Debitcard site om er eentje te kopen.

Mastercard Debitcard

http://www.mastercard-debitcard.nl