Bcentral
Image default
Dienstverlening

Letselschade claimen bij ongeval

Heeft u lichamelijk letsel opgelopen als gevolg van een ongeval en werd dit ongeval veroorzaakt door iemand anders? Dan kunt u de financiële schade hiervoor claimen bij deze partij. Er komen vaak nogal wat kosten kijken bij letselschade. Niet alleen medische kosten, maar ook materiele kosten, of kosten voor hulp in huis. En u kunt geld mislopen omdat u bijvoorbeeld minder kunt werken. Een letselschade advocaat kan al deze kosten voor u op een rijtje zetten en de letselschade claimen bij de tegenpartij.

Letselschade advocaat Den Haag

Niet elke letselschade advocaat is even ervaren, maar u wilt wel graag iemand die uw zaak op een professionele manier aanpakt. Voor een goede letselschade advocaat Den Haag kunt u terecht bij Thomas van Dijk. Van Dijk heeft in de afgelopen jaren veel verschillende zaken tot een goed einde gebracht. Hij heeft ruime ervaring en alle kennis in huis om uw belangen te kunnen behartigen. Hij werkt samen met collega’s, maar ook met professionals in andere vakgebieden. Hierbij kunt u denken aan medisch specialisten en Arbo specialisten.

Van Dijk specialisaties

Letselschade advocaat Van Dijk heeft zich toegelegd op drie verschillende soorten letselschade. U kunt bij hem terecht als u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, van een ongeval op de werkvloer, of van de fout van een arts. Ook wanneer u een whiplash heeft opgelopen kunt u rekenen op de juridische steun van Thomas van Dijk. Whiplash klachten worden niet altijd serieus genomen, terwijl ze erg belemmerend kunnen zijn in uw dagelijks leven. Van Dijk zorgt ervoor dat u een sterke zaak heeft en dat u zich in de tussentijd kunt richten op uw herstel. Hij neemt al het ingewikkelde papierwerk uit handen en hanteert een doortastende aanpak. Meld uw zaak direct online aan, of neem telefonisch contact op.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/