Bcentral
Image default
Business / Directories

Kerstpakketten 2016

Ieder jaar krijgen werknemers een ander kerstpakket, dus ieder jaar is het weer een verrassing wat er in het kerstpakket zit. Zo zullen de kerstpakketten 2016 weer een verrassing zijn.

De meeste werkgevers huren een extern bedrijf in om kerstpakket samen te stellen. Veel van deze kerstpakketten bestaan uit een bepaald thema. Het zal dit jaar dus weer spannend worden wat het thema zal zijn van de kerstpakketten 2013. Enkele voorbeelden van gebruikte thema’s zijn: Oosters eetwaar, Italië of een kleuren thema. Bijvoorbeeld allemaal producten in de kleur rood. Of wat dacht je van een duurzaam kerstpakket?

Ook zijn er werkgevers die de kerstpakketten laten samenstellen door hun werknemers zelf. Iedere werknemer krijg op deze manier een uniek kerstpakket, ze mogen dan namelijk zelf uitzoeken wat er in hun kerstpakket zal komen. Dit gebeurd vaak via internet en aan de hand van punten. De werknemers krijgen dan een bepaald aantal punten, waarmee ze de artikelen mogen uitzoeken die ze in hun pakket willen hebben.

Het is traditie dat werkgevers hun werknemers kerstpakketten geven. Sommige werkgevers kopen hun kerstpakketten in bij een extern bedrijf. Vaak hebben deze pakketten een bepaald thema. Andere kiezen ervoor om hun werknemers zelf de kerstpakketten te laten vaststellen.
Waar uw werkgever ook voor kiest, het blijft spannend wat er de kerstpakketten 2016 zullen bevatten.

http://www.kerstpakketten2016.nl