Bcentral
Image default
Business / Directories

Hovenier in Heerhugowaard

Op zoek naar een hovenier in Heerhugowaard? Kijk eens bij de Noord-Hollandse tuinman. Deze man is een hovenier in hart en nieren en is er niet alleen voor het tuinonderhoud. Hij werkt zowel voor bedrijven als particulieren. Bij deze tuinman kan je terecht voor alles wat er in een tuin moet gebeuren. Denk daarbij aan het ontwerpen en realiseren van een tuin. Creativiteit, vakmanschap en passie zorgen ervoor dat deze tuinman van uw tuin een fijne plek maakt.

Hovenier in Heerhugowaard zorgt voor een fijne plek in de tuin

Deze hovenier in Heerhugowaard  is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Een tuin hoort eigenlijk een plek te zijn waar jij je heerlijk kunt ontspannen, waar je echt kan genieten van prachtige planten, bloemen en wellicht een mooi gazon. Deze zorgen ook weer voor sfeer en kleur. Het aanleggen van een tuin vereist vakmanschap op verschillende gebieden. Hij heeft ervaring op het gebied van bestrating en beplanting. Maar denk ook eens bijvoorbeeld aan tuinverlichting, dit kan een tuin al een heel andere uitstraling geven.

Duurzaam

Uiteraard wordt eerst alles besproken voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Diverse aanleg stappen worden besproken. Wat zijn de wensen, wat wil de klant nou precies? We gaan het hebben over tuinaanleg en de aanleg hiervan. Wat zijn de kosten, wat is het budget en wanneer is dit te realiseren? Kies je voor een nieuwe tuin of ga je voor een tuinrenovatie? De Noord-Hollandse tuinman vindt natuur en milieu erg belangrijk. En daarbij denkt hij ook aan biologische materialen, milieuvriendelijke materialen en kunstmatige meststoffen. Op die manier ga je respectvol om met de natuur. Ook het tuinafval wordt gerecycled tot natuurlijke bemesting.  En zo draag je ook een steentje bij aan het milieu. Voor tuinonderhoud kunt u ook bij deze tuinman terecht. Dat bestaat uit het onderhouden van een tuin, het snoeien van bomen en hagen, bladruimen en bijvoorbeeld de tuin onkruidvrij houden.

Bent u benieuwd naar deze hovenier in Heerhugowaard? Neem dan eens contact op met de Noord-Hollandse tuinman voor een vrijblijvende afspraak. Wie weet kunnen we samen op zoek gaan naar een droomtuin.