Bcentral
Image default
Business / Directories

Houten vloeren bestellen via een website

Ik heb laatst mijn houten vloer via het internet besteld. Zelf had ik nooit gedacht om dit te doen, omdat ik eigenlijk nooit iets online koop. Ik ben nog van de generatie die echt naar de winkels gaat om daar spullen te halen en niet achter een scherm verstopt zit. Maar voor deze ene keer ging ik kijken naar verschillende vloeren voor in mijn nieuwe appartement. Er zat namelijk wel al een vloer in maar die vond ik zelf echt niet mooi of bij het interieur passen. Dus ging ik kijken naar een andere.

Het vinden van de beste houten vloeren op het internet

Natuurlijk ben ik wel naar fysieke winkels geweest om naar houten vloeren te kijken voordat ik het internet opdook. Maar ik heb me gek gezocht, maar ik kon niet vinden wat ik precies wilden in mijn huis. Uiteindelijk besloot mijn zoon om mij te helpen met zoeken naar vloeren via het internet. Ik wilde niet iets halen bij de bouwmarkten omdat ik daar niet zo’n goede ervaring heb gehad, en ik wilden een echte specialist op gebied van houten vloeren. Uiteindelijk kwamen we op de website van Bax Houthandel terecht en ik was meteen geïnteresseerd. De vloeren waren echt prachtig en ik zag er een die meteen opviel bij mij. Na een tijdje zoeken kon ik die ene vloer niet uit mijn hoofd krijgen, dus dat moest hem wel worden.

Bax Houthandel was de beste optie

Ik had nog verder gekeken of ze deze vloer ook nog in andere winkels verkochten, maar Bax Houthandel was de beste optie hierin en ik vertrouwde hun omdat ze deze zelf maken in hun eigen fabriek. Dus besloten mijn zoon en ik via de website de vloer te bestellen, plus de optie dat de medewerkers van Bax Houthandel deze kwamen leggen. Wat een top service! Ik heb nog nooit zo snel een nieuwe vloer in me huis gehad. 

Contact

Wilt u ook een nieuwe vloer of heeft u een vraag hierover? Bekijk dan de website van Bax Houthandel voor meer informatie over hun producten en diensten.