Bcentral
Image default
Business / Directories

Etagevloer magazijn

U bent op zoek naar een manier op snel en gemakkelijk uw vloeroppervlakte te verdubbelen? Dit bereikt u door een etagevloer in uw magazijn te laten plaatsen. U sluit op deze manier een verhuizing of verbouwing uit, dit merkt u qua kosten. Haal ook het maximale rendement uit uw ruimte en kies voor een etagevloer van etagevloeren.nl.

Op maat gemaakte etagevloer voor uw magazijn

Etagevloeren zijn flexibele systemen. Hiermee bedoelen we dat de vloer op elk gewenst moment uit te breiden is en gemakkelijk te demonteren is. De kracht van de vloer blijft hetzelfde. Laat ons weten wat u in gedachte heeft en wij komen met een persoonlijk voorstel op maat. Etagevloeren zijn gemakkelijk boven elkaar te plaatsen waardoor u ook optimaal gebruik maakt van de hoogte van uw pand. Zelfs verschillende draagvermogens zijn een optie. Voor een etagevloer zijn ook andere benamingen bekend zoals een entresolvloer, mezzanine vloer, bordes en tussenvloer. Het gaat allemaal om dezelfde soort vloer. Onze vloeren beschikken over een CE-keurmerk en voldoen aan de vastgestelde eisen.

Ook slim investeren?

Bespaar geld en kies voor een etagevloer in uw magazijn. Dit is een slimme investering waarvan u maximaal profiteert. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een etagevloer in uw magazijn? Bekijk de website van Nolte voor meer informatie of neem contact op.

https://www.etagevloeren.nl/