Bcentral
Image default
Business / Directories

Een groothandel in schoonmaakartikelen is handig voor grote bedrijven

Een groothandel in schoonmaakartikelen is handig voor grote bedrijven

 

Bij een grote organisatie met een groot gebouw met veel verschillende werknemers is hygiëne erg belangrijk. Je moet bijna dagelijks het hele gebouw schoonmaken en daarvoor heb je de juiste spullen nodig. Je moet goede kwaliteit hebben, maar je moet het wel goedkoop kunnen krijgen.

Je hebt professionele schoonmaakmiddelen voor alle soorten organisaties. Denk aan horeca, de sportschool, het kantoor en zorginstellingen. Veel verschillende bedrijven en organisaties hebben dus verschillende soorten schoonmaak spullen nodig. Terwijl de één zijn apparaten in de sportschool moet schoonmaken, moet de ander zijn tapijt in zijn restaurant laten reinigen, wat overigens niet erg makkelijk is. Met een tapijtreinigingspoeder en kauwgomverwijderaar kom je een heel eind, maar vieze vlekken zijn helaas niet zo makkelijk te verwijderen.

Een aantal spullen die iedere organisatie wel nodig heeft, en waar iedere schoonmaker gebruik van moet maken, zijn sprays, doekjes, handschoenen, maskers enzovoort. Vaak zijn de sprays reinigend of desinfecterend. De doekjes hebben vaak dezelfde werking. Veiligheid is natuurlijk ook van belang. De handschoenen zijn ervoor omdat bepaalde middelen bijtend zijn en dus schadelijk voor de huid als ze het er langdurig mee in aanraking komt.

In de corona tijd is het belangrijk dat er ook veel mondkapjes worden gedragen. Dat is voor extra veiligheid. Bedrijven die schoonmaakspullen verkopen, verkopen tegenwoordig dus ook veel mondkapjes en face shields. Een face shield is een plastic scherm die voor je gezicht zit om verspreiding van corona tegen te gaan of om simpel weg gevaarlijke stoffen uit de buurt van het gezicht te houden.

Als je vaak en een groot oppervlak moet schoonmaken is het dus erg slim om klant wordt bij een groothandel schoonmaakartikelen. Hierdoor kan je de spullen in grote voorraden kopen en ben je waarschijnlijk ook nog eens minder duur uit. De mondkapjes die tegenwoordig ook gedragen moeten worden zijn daar ook verkrijgbaar waardoor je niet naar een ander bedrijf hoeft te zoeken. Een groothandel in schoonmaakmiddelen is dus ontzettend handig.

https://fayon.nl/